RASPAMETIO OBOŽAVATELJICE

Selfie bez majice: David Beckham pokazao kako uistinu izgleda život na selu

11.10.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Živa na termometru naglo se podigla nakon što je bivši nogometaš David Beckham 'okinuo' selfie bez majice i to odlučio podijeliti putem društvenih mreža s obožavateljima diljem svijeta

Nitko nije mogao ni sanjati da će najnovija objava 49-godišnjeg Davida Beckhama unijeti takvu pomutnju, osobito jer prva fotografija u nizu pokazuje proslavljenog bivšeg nogometaša s kokicama u vrtu obiteljske kuće u Cotswoldsu.

No, listanjem dalje dolazi se do selfija koji je u kratkom roku raspametio sve Beckhamove obožavateljice, budući da na njemu nekada jedan od najpopularnijih nogometaša svijeta pozira bez majice, otkrivajući savršeno isklesane trbušnjake, ali i brojne tetovaže.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kapa glavu čuva!

Na glavi ima tek kapu, jer... znamo dobro, kapa glavu čuva!

David Beckham nikada nije krio koliko mu godi život na njihovom seoskom imanju u Cotswoldsu, vrijednom 6 milijuna funti, gdje, osim nekoliko pasa, imaju kokoši, ali i pčele.

Iako većinu vremena provodi na raznim lokacijama diljem svijeta, Beckham se uvijek rado vraća u Cotswolds, a već je pokazao da je naučio sve o suživotu s pčelama, ali i pravljenju meda u kojem obitelj može uživati.

ZAIGRANI MOMCI

Zanimljivo druženje: Princ William dobro se zabavio s Davidom Beckhamom

Pogledaj galeriju

Inače, protekli mjesec bio je itekako naporan za cijelu obitelj Beckham. Glavna žena u kući, 50-godišnja Victoria, svijetu je predstavila svoju najnoviju kolekciju, ali i novi parfem, 22-godišnji Romeo debitirao je na modnoj pisti u Parizu, dok je najstariji Brooklyn lansirao umak sa svojim potpisom.