NOVA LJUBAV

Šest godina nakon razvoda od Vlade Kalembera Ana Rucner ponovo ljubi: S novim dečkom snimljena je na glavnom zagrebačkom trgu

30.04.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu ne voli previše razglabati u medijima, Ana Rucner očito se dovoljno opustila pa je pred javnost izašla s novim muškarcem. Snimljena je kako uživa u društvu bubnjara Marka Duvnjaka, s kojim je šest godina nakon razvoda od Vlade Kalembera započela novu ljubavnu priču

‘Zaljubljivost je prolazna, ali kada jednom nekoga zavolim, volim ga zauvijek!’, rekla nam je Ana Rucner u posljednjem intervjuu i tada naglasila da muškarac mora odgovarati njezinom srcu da bi je privukao i osvojio. A izgleda da baš sve od nabrojanog ima bubnjar Marko Duvnjak od kojeg se ne razdvaja.

O njihovoj se romansi piše već mjesecima, no izgleda da su glazbenici tek sada oslobodili i odlučili javnosti potvrditi svoju romansu. Zgodna violončelistica odjevena u sportsku odjeću, s Chanel ruksakom na leđima uživala je u društvu svog novog dečka na glavnom zagrebačkom trgu, a s njima je bio o krzneni kućni ljubimac.

Unatoč fotoreporterima, Ana i Marko nisu skidali osmijeh s lica te se nisu dali smesti, a u jednom trenutku uputili su se u nepoznatom mjeru držeći se za ruke.

Ana Rucner i Marko Duvnjak Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, Rucner se prije šest godina razvela od glazbenika Vlade Kalembera s kojim je provela dugih dvanaest godina u braku i s kojim dijeli sina Darijana.

‘Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost’, rekao je jednom prilikom Kalember i tada napokon odbacio šuškanja da se njegov brak s 30 godina mlađom Rucner raspao zbog treće osobe.