njegova slika i prilika

Sin Micka Jaggera proslavio 5. rođendan: Dječak neodoljivo podsjeća na svog oca

09.12.2021 u 14:25

Bionic
Reading

Najmlađe dijete sin slavnog frontmana, pjevača grupe Rolling Stones proslavio je peti rođendan. Dječaku je putem društvenih mreža rođendan je čestitala njegova mama, 34-godišnja balerina Melanie Hamrick

'Sretan rođendan našem predivnom dječaku Deviju! Veliki peti", napisala je uz dvije fotografije mališana. Na prvoj fotografiji Deveraux kojeg je mama odjenula u tamno plave hlače i bijelu košulju skočio je u zrak. S plavom kosom i upečatljivim plavim očima gotovo je kopija svog oca (danas 78-godišnjeg rockera) u sličnoj dobi.

Deveraux je najmlađi od osmero djece frontmena Rolling Stonesa i jedino je dijete koje ima s Melanie. Nazivaju ga 'mini Mickom'.

Deverauxova sličnost s njegovim ocem prvi je put privukla pažnju obožavatelja kada je imao samo dvije godine. Inače, Jagger ima petero unučadi i postao je pradjed 2014. godine. Na svoj 75. rođendan 2018. godine, Mick Jagger fotografirao je svu četvoricu sinova na oduševljenje obožavatelja. Mick Jagger je prvi je put postao otac 1970. godine, a od tada se obiteljsko stablo rockstara uvelike povećalo. Kćer Karis mu je rodila bivša djevojka Marsha Hunt, američki crni model koja se s njim počela viđati 1969. po preseljenju u Englesku. Godinu dana kasnije, 1971. dobio je drugu kći Jade s jedinom ženom koju je ikada oženio, južnoamerikankom Biancom Jagger. Mick je ponovno doživio roditeljstvo 1984. godine kada mu je tadašnja partnerica Jerry Hall rodila kćer Elizabeth Jagger, američki supermodel je žena s kojom je najduže ostao. Potom mu se rodio sin James Jaggera 1985., pa Georgia May Jagger 1992. i Gabriela Jaggera 1997. godine. S brazilskom manekenkom Luciane Gimenez dobio je 1999. sina Lucasa Jaggera, a 2016. dočekao je svoje osmo dijete, Deverauxa Octaviana Basila Jaggera, sa svojom djevojkom Melanie Hamrick.

Kćer Karis mu je rodila bivša djevojka Marsha Hunt, američki crni model koja se s njim počela viđati 1969. po preseljenju u Englesku. Godinu dana kasnije, 1971. dobio je drugu kći Jade s jedinom ženom koju je ikada oženio, južnoamerikankom Biancom Jagger. Mick je ponovno doživio roditeljstvo 1984. godine kada mu je tadašnja partnerica Jerry Hall rodila kćer Elizabeth Jagger, američki supermodel je žena s kojom je najduže ostao. Potom mu se rodio sin James Jaggera 1985., pa Georgia May Jagger 1992. i Gabriela Jaggera 1997. godine. S brazilskom manekenkom Luciane Gimenez dobio je 1999. sina Lucasa Jaggera, a 2016. dočekao je svoje osmo dijete, Deverauxa Octaviana Basila Jaggera, sa svojom djevojkom Melanie Hamrick.

  • +5
Mick Jagger i Melanie Hamrick Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia