VELIKA promjena

Sjećate li da je Iva Šulentić nekad ovako izgledala?

18.06.2024 u 06:15

Bionic
Reading

Jednu od najpoznatijih voditeljica, Ivu Šulentić gledamo na malim ekranima od njezine 12. godine pa je tako u Turbo Limach Showu glumila velikog zeca. Ono po čemu je prepoznatljiva svakako je njezina prirodnost i lakoća kojom vodi razne televizijske formate, a i njezina plava kosa. No mnogi se sjećaju i perioda u kojem nije bila plavuša

Karijera Ive Šulentić krenula je 1996. godine na HRT-u. Od tada smo doslovno mogli gledati njezino odrastanje i profesionalno sazrijevanje, pa tako i kako joj se mijenjao izgled.

Plava kosa, duga, kratka, sa šiškama i bez njih, bila je i ostala njezin zaštitni znak (iako nije prirodna plavuša), a u jednoj fazi života, koja je doduše trajala vrlo kratko, furala je crvenu kosu. I ta joj je boja savršeno pristajala.

Ranije se prisjetila svojih dvadesetih i rekla da je tada bila 'fokusirana na karijeru, edukaciju te da se tražila i puno putovala'. Tridesete su, kazala je, 'mnogima bile vrijeme stabiliziranja karijera, a postojao je i pritisak da se moraju ispuniti sva društvena očekivanja i norme, da se napravi sve 'kako treba' onako 'kako negdje piše'' te da sada, u četrdesetima, 'nastupa ona 'prava ona''.

Podsjetimo, voditeljica je u lipnju 2023. postala majka djevojčice čije ime nije otkrila javnosti. Njezin partner je Bruno Šunjić, a bavi se IT-jem. Svoj privatni život oduvijek pokušava držati što dalje od medija pa se na Instagramu tek tu i tamo javi kakvom fotografijom sa snimanja emisija koje vodi, toplim prizorima iz doma ili s putovanja. Gledatelji je trenutno mogu pratiti u emisiji 'Kod nas doma', a okušala se i na radiju, kao i u glumačkim vodama.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr
sve osim nogometa

Učitavanje...