božićna čestitka

Španjolski kraljevski par na najljepši mogući način poželio sretne blagdane

12.12.2017 u 14:04

Bionic
Reading

Kao i svake godine španjolska monarhija priprema tradicionalne božićne čestitke, a ove godine to su napravili na malo kreativniji način i u izradu uključili svoje najmlađe članove

Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe VI objavili su svoju božićnu čestitku koju je ove godine uveličalo prisustvo njihove dvije preslatke kćerkice Leonore i Sofije. 

Fotografija četveročlane kraljevske obitelji, snimljena na Dan državnosti  u listopadu ove godine, poslužila je kao portret za čestitku u susret blagdanima koji se bliže. 

Pritom su u prvom planu plavokose djevojčice. Dok je jedna odjenula prikladnu crvenu haljinu Caroline Hererre, drugu vidimo u trendi uzorku od tvida s potpisom Pili Carrera. U pozadini su ponosni roditelji, a lijepa kraljica Letizia kao i uvijek plijeni elegancijom u kompletu španjolskog dizajnera Felipea Varele. 

'Sretan Božić i Nova Godina 2018.', napisano je na engleskom i španjolskom jeziku, a ispod toga potpisi su kralja i kraljicakao i 12-godišnje Leonore i dvije godine mlađe sestre Sofije. 

  • +8
Kraljica Letizia s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako je upravo ova kraljevska obitelj bila prva koja je u javnost pustila svoje božićne čestitke i to rade već posljednje tri godine.