TRUDNA LJEPOTICA

Sreći nema kraja: Gigi Hadid otkrila spol bebice koja stiže u rujnu

30.04.2020 u 11:25

Bionic
Reading

Američka manekenka Gigi Hadid i njezin partner Zayn Malik očekuju prinovu. Mlada ljepotica još se nije oglasila u medijima, no nije dugo trebalo da se otkrije i spol bebice koja stiže u rujnu

Gigi Hadid, proslavljena 25-godišnja manekenka i njezin dečko Zayn Malik očekuju prinovu. Vijest o trudnoći poput lavine se proširila svim svjetskim medijima, koji su se sada bacilli u istraživanje detalja.

Mlada ljepotica koja se sa slavnim glazbenikom pomirila prije nekoliko mjeseci, u rujnu će postati majka, a kako tvrdi tabloid TMZ, u naručje će primiti kćerkicu.

Američki magazine do tog je podatka došao na temelju fotografija na kojima su brojni znakovi da u obitelj mlade manekenke stiže djevojčica. Ružičasti ukrasi za bebu na dan kada je Gigi priopćila svojim bliskim prijateljima da je u drugom stanju, nagnuli su sve na takvo razmišljanje.

  • +4
Gigi Hadid Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Iako zgodna Gigi o svemu još uvijek šuti, vijesti o trudnoći prokomentirala je buduća baka Yolanda Hadid.

‘To je prava ljepota života. Baš kada nas jedan član napusti, drugi dolazi u našu obitelj. Blagoslovljeni smo i presretni zbog ovih novosti’, rekla je 56-godišnja bivša manekenka Yolanda, osvrnuvši se na nedavnu smrt svoje majke.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❣️🍰

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)