opet se pohvalila

Sretna i ispunjena: Ovako izgleda obiteljska idila Nataše Janjić Medančić

15.09.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Glumica i njezina obitelj i dalje uživaju daleko od Zagreba, a svoje pratitelje na Instagramu gotovo svakodnevno obraduje fotografijama na kojima pokazuje koliko uživa u čarima roditeljstva

Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić tek su u rujnu otputovali u malo mjesto u Istri kako bi glumičin suprug iskoristio svoj godišnji odmor. Bez gužvi i nepodnošljivih vrućina, kasno ljetovanje im je, čini se, pun pogodak. Glumica blista od zadovoljstva te se često hvali trenutcima svoje idile.

Prije nekoliko dana sve je raznježila fotografijom na kojoj kćerkicu drži u naručju, pripijenu uz grudi. 'Zagrljaj je najljepši dar. Jedna veličina odgovara svima', poručila je glumica, a fanovi su joj u komentarima ostavljali emotikone srca. Podsjetimo, termin za porođaj je bio u kolovozu, no njezina djevojčica Kaja očito je bila nestrpljiva pa je glumica rodila ranije.

Nataša Janjić je sretna budući da je iza nje razdoblje neizvjesnosti koje joj je zadalo brige za vrijeme trudnoće. Naime, ona i suprug su zbog potresa morali napustiti svoj stan usred epidemije koronavirusa s malim djetetom i još jednim na putu. Sad ima pune ruke posla oko dvoje djece. Kada ne hrani Kaju što je svaka 3-4 sata, cijelo vrijeme je oko sinčića Tonija, koji je otkrila je, brbljavo, veselo i znatiželjno dijete. Glumica želi još djece. San joj je, izjavila je, ostarjeti u velikoj obitelji.