PEDRO SOLTZ

Sretne vijesti u obitelji najpoznatijeg hrvatskog zeta: Iris Cekuš rodila djevojčicu kojoj su dali i posebno ime

10.03.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu pobjednik prošlogodišnjeg 'Plesa sa zvijezdama' i najpoznatiji hrvatski zet, Brazilac Pedro Soltz, objavio je da je u njihovu obitelj stigla još jedna djevojčica

Uz nekoliko fotografija malene crnokose bebe i snimki na kojoj je ponosna mama, manekenka Iris Cekuš, Pedro Soltz najavio je rođenje svoje princeze. Nakon kćeri Lare, Iris Cekuš rodila je još jednu djevojčicu, kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Isabella Marie Soltz.

Uzbuđeni otac, koji se tek nedavno vratio s dužeg puta po Južnoj Americi, tijekom kojeg je posjetio i svoju obitelj u Brazilu, u objavi je napisao:

'Isabella Marie Soltz je rođena 10/03/2023 u 03:14 sa 3 kg i 48 cm. Mama je prava lavica, a Isabella je toliko slatka da ne mogu ni opisati riječima. Osim kasnonoćnog iznenađenja, sve je teklo glatko i naša su srca puna ljubavi i zahvalnosti. Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda, znanstvenica ili predsjednica Hrvatske još ne znamo...ali mi smo tu u potpunosti za nju. Svijet je danas bolje mjesto.'

Kako je otkrio u Instagram Storyjima, jučerašnji dan proveli su vani, a umjesto ručka, Iris Cekuš je odabrala sladoled. Usred noći krenuli su trudovi, nakon čega su se uputili prema bolnici, no, zbog bolničkih pravila, Pedro nije mogao biti uz Iris u rađaonici, stoga je bio s njom ispred vrata i to preko mobitela.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Par je 2022. godine proslavio petu godišnjicu braka. Upoznali su se 2010. u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend. Markantni Brazilac otkrio je da se zaljubio u Iris na prvi pogled, a ona je bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta.