ŠIRI SE OBITELJ

Stigao još jedan sin: Šeherezada i Sulejman postali roditelji drugog djeteta

11.03.2020 u 10:02

Bionic
Reading

Kako javljaju turski mediji, Bergüzar Korel koju domaća publika pamti po ulozi Šeherezade iz serije '1001 noć' postala je majka. Na svijet je donijela drugo dijete koje je dobila s glumcem Halitom Ergençom, kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana Veličanstvenog

Slavni turski glumački par dobio je još jednog sina, a turski mediji javljaju kako je porod lijepe glumice prošao bez komplikacija. Supružnici 36-godišnja Bergüzar Korel i 49-godišnji Halit Ergenç već imaju 8-godišnjeg sina Alija.

Glumica je već pričala o tome da žudi za proširenjem obitelji, a izjavila je da 'nije uplašena što će kod kuće biti okružena samo muškarcima'.

View this post on Instagram

30 haftayı devirdik be ortak 💙

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Da će postati roditelji otkriveno je slučajno u kolovozu i to na proslavi 50. rođendana njihove prijateljice Ayse Barim. Paparazzi su Bergüzar uhvatili na izlasku iz restorana kad je torbom pokušavala sakriti trudnički trbuh. U prosincu se odlučila pokazati ga.

'Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo svima na lijepim željama', izjavila je Bergüzar tada.

Podsjetimo, glumci su se upoznali na snimanju serije '1001 noć' (emitirane od 2006. do 2009.), u kojoj su imali glavne uloge Onura i Šeherezade, para čija je ljubavna priča prikovala milijune gledatelja širom svijeta za male ekrane. Tajno su ljubavali i iza kamere jer je Halit tada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldı. Nakon razvoda, oženio je svoju Šeherezadu koja je već bila u drugome stanju s njihovim prvim djetetom.