KRAJ NAGAĐANJIMA

Kensingtonska palača se oglasila o vjenčanoj kumi Meghan Markle

04.05.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Nagađanja o vjenčanom kumu princa Harrya prekinuta su mjesec dana uoči vjenčanja objavom da će se u toj ulozi naći njegov stariji brat princ William, no ime vjenčane kume Meghan Markle ostalo je visjeti u zraku sve do danas

Nagađalo se da bi po uzoru na svoju šogoricu Kate Middleton, koja je za vjenčanu kumu odabrala sestru Pippu Middleton, i Meghan mogla odabrati kumu, no ona je ipak odlučila da će uz sebe na taj veliki dan imati sve svoje najbliže prijatelje čiji je broj zasada nepoznat.

'Ona ima vrlo blizak krug prijatelja i nije željela nikoga staviti ispred ostalih', rekao je u petak glasnogovornik Kensingtonske palače i time služeno objavio kako Meghan Markle neće imati vjenčanu kumu.

'Svi su aktivno sudjelovali i pomagali u pripremama za taj dan i bit će uz nju u danima uoči samog vjenčanja. Vrlo je sretna što ima njihovu podršku', prenio je riječi glasnogovornika Kensingtonske palače časopis People.

  • +45
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također, objavljeno je kako Meghan neće imati tradicionalno američko vjenčanje, već će po kraljevskim običajima prije ulaska u crkvu uz nju biti mlađi uzvanici.

Pretpostavlja se kako će te uloge pripasti princu Georgeu i princezi Charlotte, no imena dječak i djevojčica koji će biti uz nju bit će objavljena u danima uoči samog vjenčanja.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia