veliki hit

Stiže dugoočekivani film: Cillian Murphy vraća se s 'Peaky Blindersima'

02.10.2024 u 14:38

Bionic
Reading

Iako se ne zna puno o radnji, osim da će biti smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, obožavatelji se vesele vijesti da stiže film nastao na temelju serije 'Peaky Blinders'. Glavnu ulogu i dalje ima Cillian Murphy, no sada kao glumac s Oscarom na polici

Kada je 2013. godine objavljena prva epizoda serije 'Peaky Blinders' rijetko tko je mogao predvidjeti da će serija postići baš toliki uspjeh te da će brojati ukupno šest sezona. Ni 36 epizoda kasnije, gledatelji se nisu zasitili irskih gangstera, a glad će im uskoro utažiti filmska varijanta popularne priče!

Iz Netflixa su potvrdili da konačno stiže dugoočekivani film, a Thomasa Shelbyja utjelovit će Cillian Murphy!

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

'Čini se da Tommy Shelby nije završio sa mnom... Vrlo je zadovoljstvo ponovno surađivati ​​sa Stevenom Knightom i Tomom Harperom na filmskoj verziji 'Peaky Blinders'. Ovo je za fanove', rekao je glumac koji je 2023. dobio nagradu koja se smatra najistaknutijom u svijetu Hollywooda - Oscar za najbolju mušku ulogu!

Uloga koja je od samozatajnog irskog glumca napravila globalnu senzaciju i samom je glumcu posebno draga, izuzevši pušenje koje mu je bilo najveći problem tijekom snimanja.

Produkcija filma već je počela, a režiju potpisuje Tom Harper, koji je prethodno režirao nekoliko epizoda serije.

Iako se ostatak filmske postave drži u tajnosti, prošlog je mjeseca otkriveno da Murphyjev kolega Irac, Barry Keoghan, ima neobjavljenu ulogu u filmu. Koja će točno biti priča i hoćemo li ponovno gledati neke već poznate likove, vidjet ćemo uskoro u filmu od kojeg se očekuje da će biti prava senzacija!

'Oduševljen sam što vidim kamere kako snimaju ovo novo poglavlje priče o Peaky Blinders, smještenoj tijekom Drugog svjetskog rata. Zemlja je u ratu, a također su, naravno, i naši Peaky Blinders', rekao je kreator serije Steven Knight, dok je Tom Harper dodao: 'Postoji veliki osjećaj iščekivanja i uzbuđenja među našom izvanrednom glumačkom postavom i ekipom. Zahvalni smo obožavateljima što su nas doveli do ove točke i vjerujemo da će ovo sljedeće poglavlje donijeti nešto izvanredno.'

Cillian Murphy u 'Peaky Blinders' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia