ČLAN ŽIRIJA

Stjepan Vukadin iz Masterchefa otkrio zašto je odlučio napustiti poznati splitski restoran

01.12.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Nakon što se doznalo da napušta splitski restoran 'Zrno soli' i da otvara vlastiti restoran, ne prestaje interes javnosti za kuhara i člana stručnog žirija Masterchefa, Stjepana Vukadina, koji se o svom potezu raspričao i pred kamerama

Iako je godinama radio u splitskom restoranu Zrno soli, član stručnog žirija Masterchefa, Stjepan Vukadin, odvažio se na veliki korak u životu i odlučio otvoriti vlastiti restoran pod nazivom Il Ponte. Što je presudilo toj odluci i kako ostali članovi žirija komentiraju njegov uspjeh, Stjepan Vukadin raspričao se pred kamerama In Magazina.

'Stvarno nisam razmišljao u zadnje vrijeme o otvaranju svog lokala, ali evo, desila se prilika i mislim da kad ti se dogodi prilika u životu da je treba zgrabiti. Prekrasna priča, nova stranica u životu i idemo dignuti malo tu trogirsku gastro scenu i idemo napraviti lijepu priču', rekao je Vukadin dodavši kako se sve u životu događa s nekim razlogom te da to netko 'gore' sve vodi. Uz to je otkrio i kako je kraj mjeseca studenog za njega poseban period u životu.

Stjepan Vukadin
  • Stjepan Vukadin
  • Stjepan Vukadin
  • Stjepan Vukadin
  • Stjepan Vukadin
  • Stjepan Vukadin
    +4
Stjepan Vukadin Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

'Sve je na 25. 11.. Supruzi rođendan, imendan, zaručio sam je prije tri godine na 25. 11., otvorenje restorana je na 25. 11. To ti je da ne zaboraviš datum pa staviš sve na jedan datum i onda si miran i čestitaš sve šta treba čestitati', našalio se Stjepan Vukadin, otkrivši da otvorenje restorana nije prošlo bez ukusnih delicija.

'Ono nešto naše tradicionalno na neki moderan način i to i je u biti neka nit vodilja kojom se vodimo ovdje u restoranu. Domaći pršut, domaći sir, sir iz mišine, namaz od kozica, skute. Malo salate od hobe, profiteroli sa crnom sipom i kremom od skute. Od toplih stvari imamo mesni ragu, teleći rižot od skute, crni rižot...'