duhoviti chefovi

Članovi žirija MasterChefa se dobro zabavljaju i nasmijavaju fanove na društvenim mrežama

03.11.2021 u 12:25

Bionic
Reading

Kulinarske zvijezde, članovi žirija showa kojeg gledatelji prate na Novoj TV izjavili su kako se super slažu te da na setu vlada sjajna atmosfera među njima, a osim vrsnosti u poslu i karijeri, očito se mogu pohvaliti i odličnim iskustvom za humor

'Zašto ja ne mogu dignuti zvono? Zato jer si niži.. 1 centimetar, omiljena ćelava glava', napisao je Damir Tomljanović uz fotografiju na kojoj je s Melkiorom Bašićem, a koju je objavio na svom Instagram profilu. Također je objavio i selfi s kolegom te je iskoristio filter pa ih se može vidjeti s napućenim usnama.

Sudeći po komentarima, gledateljima nije trebalo dugo da zavole tu postavu popularnog kulinarskog natjecateljskog showa koji se nakon pet godina vratio na televiziju. 'Definitivno najbolji i najsmješniji žiri ikad! Drago mi je što nije stara 'ukočena' ekipa koja je bila žiri prethodnih godina', 'Najbolji žiri od kad traje Masterchef', 'Ma super ste mi, dragi, simpatični dragi, najbolji šefovi', 'Kraljevi', 'Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti', komplimenti za obe objave pljušte na sve strane.

I Melkior Bašić je pokazao svoju humorističnu stranu. Objavio je fotografiju na kojoj sva trojica poziraju s perikama. Damir ima dugu platinastu kosu, Melkior kratku svijetlo-smeđu, a Stjepan Vukadin periku s plavom kosom. Mnogi su pratitelji konstatirali da ih podsjećaju na neki rock bend.

  • +4
Damir Tomljanović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo