OLIVIER MARTINEZ

Što mu se dogodilo? Bivši suprug Halle Berry danas je gotovo neprepoznatljiv

25.09.2024 u 22:08

  • +2

Olivier Martinez

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Francuski glumac Olivier Martinez izgledao je gotovo neprepoznatljivo kada je ovog tjedna prošetao ulicama Los Angelesa usred bitke za skrbništvo nad 10- godišnjim sinom kojeg dijeli s Oscarom nagrađenom Halle Berry

Poznati Francuz danas je daleko od lika zavodnika kojeg je utjelovio u filmu 'Unfaithful' s glumicom Diane Lane i Richardom Gereom u glavnim ulogama.

58- godišnji Martinez izgledao je gotovo neprepoznatljivo na ulicama Los Angelesa, uočen u casual izdanju i s potpuno sijedom kosom i bradom.

Njegovo pojavljivanje u javnosti uslijedilo je nakon što je njegova bivša partnerica, glumica Halle Berry, izjavila da je potrošila 200 tisuća dolara pokušavajući 'surađivati' s njim na zajedničkom roditeljstvu njihova sina, 10- godišnjeg Macea.

Godine 2013. svoju vezu okrunili su brakom, da bi se tri godine kasnije rastali.

Njihova brakorazvodna parnica, međutim, okončana je sedam godina kasnije, u kolovozu prošle godine, a i tada su bili upleteni u žestoku svađu oko skrbništva.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

U dokumentima do kojih je došao US Weekly, Halle tvrdi da je potrošila više od 200 tisuća dolara na pravne troškove, uključujući 'dobrovoljno' davanje 80.000 dolara za Olivierove pravne troškove.

Tvrdila je da se Olivier uzdržava od njezine alimentacije - pa ona 'mora ići na posao'. Berry također tvrdi da je Olivier 'odgodio' sudski propisanu terapiju suroditeljstva 'unatoč nekoliko naknadnih pregleda'.

Halle Berry od suda traži punu skrb

U dokumentima je napisala: 'Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom [Maceom] na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete; bio je defanzivan i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom.'

Halle je dospjela na naslovnice prošlog mjeseca tražeći isključivo skrbništvo nad Maceom tvrdeći da njihov sin ima problema u školi i da 'zaostaje' za vršnjacima te da mu je dijagnosticiran ADHD i blaga disleksija.