u italiji

Sudarile su se mega jahte milijardera: U nesreći nastradalo plovilo Jobsove žene

09.08.2024 u 00:05

Bionic
Reading

Dvije od najpoznatijih svjetskih luksuznih jahti u vlasništvu nekih od najbogatijih ljudi na svijetu sudarile su se u nesreći s bokobranom dok su bile usidrene uz obalu Napulja u Italiji

Ricardo Salinas Pliego, osnivač i predsjednik Grupo Salinas, na društvenim je mrežama podijelio šokantnu snimku sudara dvaju plovila. Riječ je o luksuznim jahtama koje su se našle u blizini Napulja, a za čitavu je situaciju optužio nemarnu posadu.

Kako prenose strani mediji, meksički milijarder Ricardo Salinas Pliego u srijedu je na Instagramu podijelio video elegantnog broda koji pluta prema njegovoj mega jahti 'Lady Moura' dok članovi posade trube, vrište i viču u pokušaju da privuku pozornost posade.

Međutim, posada nije uspjela spriječiti sudar.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kako je rekao Meksikanac, riječ je bila o luksuznoj jahti Venus koja je svojedobno izgrađena za Stevea Jobsa, a sada je u vlasništvu njegove udovice, Laurene Powell Jobs.

'Zanima me sta su radili kapetan i posada da ispred mene nisu vidjeli jahtu veličine moje', napisao je u objavi.

Salinas je objasnio da nije bilo veće štete, ali da je njegov brod ipak u susretu zadobio veliku ogrebotinu koju će biti potrebno popraviti pa je tako poručio svojim sljedbenicima da kupuju Appleove proizvode preko njegovog maloprodajnog lanca Group Elektra kako bi pomogli Powell Jobs da plati štetu.

LAUREN SANCHEZ

Bezosova zaručnica stajling vrijedan više od 5.500 eura zaokružila staklenim štiklama

Pogledaj galeriju