otvorila dušu

Supruga Brucea Springsteena progovorila o teškoj dijagnozi s kojom se bori godinama

09.09.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Bossova supruga i njegova vjerna suradnica, Patti Scialfa otkrila je tu vijest u dokumentarcu 'Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band' koji je premijerno prikazan na Toronto International Film Festivalu

'Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band' (režirao ga je Thom Zimny) koji je premijerno prikazan u nedjelju u Torontu, prati Brucea Springsteena i članove njegovog benda dok se pripremaju i naposljetku kreću na svoju prvu turneju od 2017., koja je i dalje u tijeku.

'S ovim bendom nastupam 40 godina. Bilo je tako dobro vratiti se na pozornicu. Turneja je za mene postala izazov', kazala je Scialfa u dokumentarcu. '2018. Bruce i ja smo igrali predstavu na Broadwayu. Tada mi je dijagnosticiran mi je rani stadij multiplog mijeloma (zloćudna bolest koštane srži', otkrila je.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ne odustaje od svirki

Glazbenica je objasnila da iako ju je bolest natjerala da bude oprezna sa stvarima koje odluči učiniti, to nije umanjilo njezinu ljubav prema nastupu.

'Ovo utječe na moj imunološki sustav pa jednostavno moram paziti što ću raditi i kamo ću ići. S vremena na vrijeme dođem na nastup ili dva i mogu otpjevati nekoliko pjesama na pozornici. To je za mene sada nova normala i mogu se nositi s tim, poručila je Patti.

JEDAN JE THE BOSS

Žare i pale, a 70 im je godina: Spektakl za pamćenje Brucea Springsteena i E Street Banda

Pogledaj galeriju

Scialfa kaže da posebno voli pjevati 'Fire' sa svojim suprugom s kojim je s njim 33 godine, budući da njihovu izvedbu pjesme iz 1977. smatra 'vrlo osobnom'. 'Možete vidjeti stranu našeg odnosa koju obično ne vidite', kaže ona i dodaje kako 'svaka večer na turneji daje bendu priliku za slavlje glazbe'. Par koji dijeli sinove Evana (34) i Sama (30) te kćer Jessicu (32) često izvodi tu pjesmu kao romantičan i razigran duet.

  • +2
Patti Scialfa Izvor: EPA / Autor: STEVE POPE

Ništa ih nije poljuljalo

Patti je stigla u Springsteenov E Street Banda 1984. godine, nekoliko dana prije početka njegove turneje 'Born in the U.S.A.', a svoj prvi nastup s bendom odradila je 29. lipnja u Minnesoti. Ljubavna priča nje i Brucea je ljubavna priča započela u 80-im godinama prošlog stoljeća, kada je slavni glazbenik još bio u braku s glumicom Juliannom Phillips, a vjenčanje s pratećom pjevačicom njegova benda održano je tek 1991. godine. Unatoč svemu, pa i navodnoj izvanbračnoj aferi, koju je Bruce Springsteen imao s izvjesnom Ann Kelly, brak s Patti danas je čvršći nego ikada.

kakva ekipa

Kate Hudson se ludo zabavljala na koncertu Brucea Springsteena i to u posebnom društvu

Pogledaj galeriju

Inače, dokumentarac 'Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band' sadrži intervjue s više od desetak članova E Street Banda, uključujući pokojnog Clarenca Clemonsa i Dannyja Federicija. Film pruža intiman uvid u naporan rad i iskreno prijateljstvo uloženo u njihovu turneju. 'Naš novi film odvest će vas na putovanje iza kulisa na probama do koncerata koje smo izvodili diljem svijeta ove godine. Doživjet ćete malo zabave i čarolije koju mi ​​doživljavamo svake večeri', najavio je Springsteen u nedavnom teaseru na Instagramu.