CHRISSY TEIGEN

Supruga slavnog pjevača simpatičnom objavom na Twitteru otkrila da je rodila

17.05.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Nekoliko tjedana prije termina, manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, rodila je drugo dijete. Da je stigao sin, kojem su se par, ali i dvogodišnja kći Luna May, itekako veselili, Chrissy je otkrila objavom na svom Twitter profilu

Nakon djevojčice Lune May, koja ima dvije godine, u obitelj manekenka Chrissy Teigen i pjevača Johna Legenda stigao je novi član obitelji - malenog dječaka, koji je još uvijek bezimeni. Sretnom vijesti pohvalila se sama mama na svom Twitter profilu, napisavši kratko i jasno: 'Netko je stigao', i stavivši uz to emotikone bebe i bočice s mlijekom.

Čini se da se malenom žurilo, budući da je termin poroda 32-godišnje manekenke bio zakazan tek za lipanj, samo tjedan dana nakon što je, također na svom Twitteru, napisala kako joj je dosta trudnoće i da jedva čeka porod.

Nakon što je jedan od pratitelja komentirao kako mu se čini da je trudna sigurno tri godine, Chrissy mu je odgovorila: 'Još gore je bilo za mene, budući da s IVF-om doznaš jako rano za trudnoću. Ja sam znala kada sam bila tek 11 dana trudna. Ludo.'

  • +21
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, javnost je doznala tek kada je trudnički trbuščić već vidio. Tada je objavila video uz urnebesan opis: 'Johnovo je dijete'. Na snimci se u pozadini čuje Chrissy Teigen koja svoju dvogodišnju kći pita: 'Luna, što je tu unutra', a malena dodiruje majčin trbuh i govori: 'Beba'.

it's john's!

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)