LIJEPE BROJKE

Sve je spremno za dvostruko slavlje u domu Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa

23.09.2024 u 21:02

Bionic
Reading

Započelo je razdoblje najvećih slavlja u obiteljskom domu Catherine Zete-Jones i Michaela Douglas. Osim što će u studenom proslaviti 24. godišnjicu braka, razloga za dobar tulum s obitelji i prijateljima imati će već ove srijede, 25. rujna, budući da su oboje rođeni upravo na taj dan

Ostala su još dva dana do velikog slavlja koje će se održati u domu Catherine Zeta-Jones i njezinog supruga Michaela Douglasa. Naime, 25. rujna oboje će proslaviti rođendan, Catherine će na torti 'puhnuti' u 55 svjećica, dok Michaela čeka okrugi, 80. rođendan.

Čini se kako je upravo 25 broj koji ovom slavnom holivudskom paru donosi sreću - ne samo da su oboje rođeni na 25. rujna, već je 25 broj godina razlike među njima. Iduće godine tom će se popisu dodati i 25. godišnjica braka, koju slave 18. studenog.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

U njihovu ljubav rijetki su vjerovali

Inače, u ljubav Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa tek su rijetki vjerovali, posebice jer su oboje uživali veliku slavu u Hollywoodu, ali i zbog činjenice da ih dijeli upravo velika razlika od čak 25 godina, no, oni su odavno pokazali da ništa od toga ne stoji im na putu.

Svoju su ljubavnu priču započeli još 1996. godine kada je, na privatnoj projekciji, Michael Douglas ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik'.

  • +14
Catherine Zeta-Jones kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Jean Pierre Fizet / AFP / Profimedia

'Uvijek govori kako se zaljubio u mene onog trenutka kada me ugledao na velikom platnu', priznala je Catherine Zeta-Jones, koja je svog budućeg supruga upoznala te iste jeseni na filmskom festivalu u Deauvilleu:

'Rekli su mi kako me Michael Douglas želi upoznati. Bila sam poprilično nervozna jer nisam znala zašto me želi upoznati.' Stigavši u hotel, prvo je ugledala upravo Douglasa, no on se samo prošetao pored nje, noseći palice za golf. 'Rekla sam bratu, koji je bio sa mnom kako mi se čini da me i ne želi baš toliko silno upoznati jer je samo prošao pored mene, nije me ni zamijetio', prisjetila se godinama kasnije glumica.

Javno priznanje

Da su u vezi priznali su tek 1999. godine i to na premijeri njezina trilera 'Klopka' u Edinburgu, kada je Zeta-Jones okupljenim novinarima iskreno rekla: 'Michael je ovdje večeras iz jednog jedinog razloga - želimo javno reći da smo zajedno.'

PRELIJEPA LETIZIA

Što će reći Catherine? Michael Douglas nije mogao sakriti da je opčinjen lijepom kraljicom

Pogledaj galeriju

Njihovo prvo dijete, sina Dylana, rodila je u kolovozu 2000., samo tri mjeseca prije negoli su se vjenčali na ceremoniji koja ih je stajala oko milijun i pol dolara. 2003. dobili su i kćer Carys, a potom se četveročlana obitelj preselila na Bermude kako bi uživali u normalnom i anonimnom životu. Punih šest godina živjeli su idilu, a onda su se vratili u realnost i preselili u New York. Idila je potrajala još godinu dana, a onda je uslijedio šok - slavnom glumcu dijagnosticiran je rak grla. Odlasci na kemoterapiju i zračenje bili su teški za cijelu obitelj.

Očito kao reakcija na sve što im se događalo, tri mjeseca nakon što je u siječnju 2011. godine objavljeno da se Douglas izliječio i sama se glumica prijavila u kliniku za psihijatriju te joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Bračni problemi

Zdravstveni problemi itekako su uzdrmali njihov brak pa se 2013. doznalo kako se par odlučio razići, a na upite novinara Douglas je odgovarao da pokušavaju izgladiti stvari, dok je Zeta-Jones odlučila šutjeti na tu temu. Kraj godine donio im je i pomirenje, a Douglas je tada izjavio: 'Lud sam za njom. Mislim da svaki par ima problema. Najveći problem kod nas, a što svi dobro znate, taj je da smo javne ličnosti. No ponovno smo zajedno, jači nego ikada.'

U prilog izjavi da su 'jači no ikada' ide i podatak da će za dva mjeseca proslaviti 24. godišnjicu braka, a do tada, čeka ih dvostruko rođendansko slavlje već ove srijede.