MARTHA LOUISE I DUREK

Sve je spremno za neobično kraljevsko vjenčanje princeze i biseksualnog šamana

03.07.2024 u 06:06

Bionic
Reading

Norveška princeza Martha Louise iza sebe već ima jedan propali brak i dvoje djece, a ovoga puta ljubav je pronašla u šamanu Dureku Verrettu zbog kojeg je isprva napustila rodnu Norvešku kako bi bila uz njega u Americi. Nakon što su dobili blagoslov njezinih roditelja, Martha Louise i Durek Verrett počeli su s pripremama za svoj dan iz snova

Polako se počelo zahuktavati jer do 31. kolovoza, kada će na prekrasnom fjordu u Norveškoj sudbonosno da izreći norveška princeza Martha Louise i njezin zaručnik, šaman Durek Verrett, ostalo je nešto manje od dva mjeseca. Prema svemu što smo do sada čitali o njima, ne treba sumnjati i da će vjenčanje biti uistinu posebno i to uz nazočnost cijele norveške kraljevske obitelji.

Sama ceremonija imati će dva dijela koji će voditi službenici iz različitih religija. 'Sretni smo što možemo objaviti da će časna Margit Lovise Holte služiti naše vjenčanje u Geirangeru 31. kolovoza nakon norveškog crkvenog obreda vjenčanja. Na ceremoniji će pozdravnim govorom sudjelovati i Michael Beckwith. S velikom radošću iščekujemo ovaj lijepi dan', napisala je princeza u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Poznato je da je Norveška crkva zapravo evangelička luteranska i dopušta ženama da se zarede za svećenike, ali čak i postanu biskupi. S druge strane, Michael Beckwith je osnivač i duhovni voditelj New Thought Agape International Spiritual Centera, transdenominacijske zajednice s članovima, duhovnim praktičarima, ministrima i službama diljem svijeta.

Vjenčanje za pamćenje

Budući da žele da njihovo vjenčanje bude uistinu nešto što će svi pamtiti, Martha i Durek rezervirali su nekoliko hotela u okolici, kako bi gosti iz čitavog svijeta imali gdje boraviti tijekom čak četiri dana slavlja. Prvi dan rezerviran je za upoznavanje i održat će se u dvorištu hotela 1904 u centru Alesunda, a potom, dan prije samog vjenčanja, koktel i večera biti će posluženi u hotelu Union.

  • +3
Norveška princeza Martha Louise i Durek Verrett Izvor: Profimedia / Autor: Lise Aserud / imago stock&people / Profimedia

Na dan samog vjenčanja svi gosti uživati će u trosatnoj vožnji brodom po fjordu Geiranger koji će ih potom odvesti na ceremoniju, a izdan je i dress code - duge haljine za dame i smoking za muškarce - nakon čega će sve završiti domjenkom i zabavom u hotelu Union.

Zabranjeno fotografiranje

Nakon što sve završi i Martha postane službeno supruga Dureku Verrettu, održat će se trosatni brunch. U pozivnici stoji kako fotografiranje vjenčanja neće biti dopušteno, kao i da će sve zabavljati Black Eyed Peas. Šuška se i kako bi u Norvešku, samo zbog njihovog vjenčanja, mogao doći Stevie Wonder kako bi zapjevao mladencima.

52-godišnja Martha Louise, koja je zbog veze sa šamanom odlučila napustiti svoje mjesto radne članice kraljevske obitelji još 2022. i to ponajviše zbog kontroverznih stavova njezina partnera, među kojima spada i ona kako karcinom dobijaju nesretna i nezadovoljna djeca, za sebe kaže kako je 'duhovna osoba', ali i da je vidovita, dok se njezin partner deklarira kao biseksualna osoba i sebe naziva šamanom.

Uoči vjenčanja čak su sami napravili poseban gin, no i to nije prošlo bez skandala pa je zbog korištenja riječi princeza, kao i kraljevskog monograma, povučen poveći broj boca.