prava sretnica

Svi se tope: Nataša Janjić Medančić pokazuje koliko uživa u braku, fanovi joj poručuju da se iz aviona vidi njihova ljubav

27.03.2022 u 17:05

Bionic
Reading

Naša poznata glumica ne skriva da luduje za svojim suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem s kojim ima sina Tonija i kćerkicu Kaju. U brak su ušli nakon tek nekoliko mjeseci veze, a i danas su jednako, ako ne i više, zaljubljeni

Nataša Janjić Medančić na svom Instagram profilu objavila je novu romantičnu fotografiju sa suprugom Nenadom Medančićem. Zadnjih dana pokazivala je fotografije s novog poslovnog angažmana, radu na novoj seriji s Jankom Popovićem Volarićem, a sada je svima dala na znanje što je jedva dočekala.

'Moj najlipši čovik i život pred nama', opisala je nježni prizor sa svojim suprugom. U hashtagovima je naglasila da je crno-bijela fotografija nastala 'u noćnom izlasku' i da su 'sretni zajedno' što su njezini pratitelji dočekali s oduševljenjem. Emotikoni srca pljušte, a i zanimljivi komentari. 'Iz aviona se gleda vaša ljubav i harmoničan brak', 'Najljepši par ne ureko se! Sretni i veselš u svijetlosti ljubavi!', 'Prelijepo', poručili su im glumičini pratitelji.

Supružnici su u studenom proslavili treću godišnjicu braka. Tada je otkrila da se njihovo sudbonosno 'da' dogodlo pod nerazjašnjenim okolnostima. Glumica i dvije godine mlađi Nenad upoznali su se 2018. godine, a nakon nekoliko mjeseci veze očekivali su i svoje prvo dijete. Tri mjeseca nakon vjenčanja stigao im je sinčić Toni, a sredinom srpnja 2020. rodila im se i kći Kaja.

  • +2
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL