NE MOŽE TO VIŠE TRPJETI

Tenzije između Kate i Meghan ne posustaju, a kraljici je sada konačno prekipjelo

06.01.2019 u 12:32

Bionic
Reading

Iako je pokušala u više navrata pomiriti šogorice Kate Middleton i Meghan Markle, trud kraljice Elizabete II. nije urodio plodom, no izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je kako su se njihove svađe i neslaganja kraljici sada popele na vrh glave te kako više ne namjerava trpiti njihovo nepoštivanje

I dok javnost s nestrpljenjem iščekuje svaki novi sočni trač o nesuglasicama između Kate Midleton i Meghan Markle koji iscuri u javnost, medijski napisi britansku kraljicu baš i ne zabavljaju. Kraljica Elizabeta II. svo je vrijeme pokušavala izgladiti situaciju između vojvotkinja, no čini se da ništa nije pomoglo.

Čak ni veliko obiteljsko okupljanje za Božić i iscenirani osmjesi nisu uvjerili javnost da su Kate i Meghan izgladile svoj odnos i da na britanskom dvoru vlada obiteljska idila. Stručnjaci za govor tijela otkrili su kako je njihov naizgled prijateljski odnos igrokaz za javnost.

Njihove razmirice koje su počele prije Meghaninog i Harryjevog vjenčanja nastavile su se sve do danas, no kraljici, koja je svo vrijeme strpljivo čekala da šogorice zakopaju ratnu sjekiru, sada je konačno prekipjelo.

  • +2
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Portal In Style piše kako je kraljica, prema riječima anonimnog izvora, dosegla vrhunac tolerancije prema Kate i Meghan. Nakon smrti princeze Diane kraljica je odlučila kako više nikada neće dopustiti da konflikti unesu nemir u njihovu obitelj i otada ulaže sve napore da obitelj drži na okupu, zadovoljnu i u dobrim odnosima.

Kraljica navodno svim silama želi da se Meghan i Kate pomire te neće odustati dok ne bude po njezinom, pa ne sumnjamo kako će odsada kraljica primjenjivati strože sankcije, ne bi li vojvotkinje naučila pristojnom ponašanju.

Nesuglasice između Kate i Meghan reflektiraju se na cijelu obitelj, pa su tako i prinčevi William i Harry navodno zahladili svoj odnos. Princ Harry je već nekoliko puta zaredom propustio tradicionalni lov na koji odlaze muški članovi kraljevske obitelji, jer se s tim hobijem ne slaže njegova supruga koja je veganka i velika ljubiteljica životinja.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Srž Meghaninog i kateinog neslaganja leži zapravo u njihovim različitim karakterima. Stručnjaci tvrde kako su šogorice karakterno, ali i kulturološki potpuno različite, a Kate najviše smeta to što je Meghan navikla reći sve što misli te to što se Meghan katkad bezobrazno odnosi prema osoblju.

Meghan se navodno zamjerila i samoj kraljici jer je na dan vjenčanja željela nositi tijaru izrađenu od smaragda, no to nije bilo moguće zbog sumnjivog porijekla dotičnog dragog kamenja, pa je svom unuku, princu Harryju rekla da poruči svojoj odabranici da 'u životu ne može dobiti sve što poželi'.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia