nerazdvojni su

Tko je Ines de Ramon: 'Ukrotila' je Brada Pitta, govori 4 jezika i već je bila u braku s glumcem

03.09.2024 u 13:57

Bionic
Reading

Brad Pitt i 29 godina mlađa Ines de Ramon osvanuli su na crvenom tepihu u Veneciji, po prvi put otkako su prohodali. Bez obzira na to što je miljenik Hollywooda javnosti već pokazao svoju novu djevojku, ne prestaje se pričati o mladoj ljepotici

Brad Pitt i Ines de Ramon po prvi put su snimljeni zajedno na Bonovom koncertu u Los Angelesu 2022. godine kad su već bili nekoliko mjeseci u vezi. Bili su na nekoliko luksuznih odmora zajedno, a nedugo nakon toga su počeli živjeti zajedno. Ljeto su proveli u Chateau Miraval, francuskoj vinariji koju je glumac nekoć dijelio s bivšom suprugom s kojom se ondje vjenčao 2014. godine.

Novi 'it' holivudski par

Brad i Ines upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a dizajnerica nakita prva je žena s kojom se on upustio u ozbiljnu vezu, nakon razvoda od Angeline Jolie 2016 godine.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Govori više jezika

Ines je itekako uspješna u svojim profesionalnim pothvatima. Potječe iz francusko-američke obitelji, a diplomirala je na Sveučilištu u Ženevi, gdje je stekla diplomu iz poslovne administracije. Fokusirala se na industriju nakita, a tenutno je potpredsjednica brenda Anita Ko Jewelry u Los Angelesu (slavne klijentice su joj Kourtney Kardashian i Hailey Bieber). U veljači 2022. de Ramon je čak 'glumila' u fotokampanji za brend, koju je podijelila na svom Instagramu profilu.

  • +2
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radila je u odjelu luksuzne švicarske draguljarnice De Grisogono te kao fitnes trenerica, a stekla je i titulu certificiranog zdravstvenog trenera na Institutu za integrativnu prehranu. Poliglotkinja je budući da govori engleski, španjolski, francuski i njemački.

Već je ljubila glumca

To ju je približio slavnim osobama, uključujući i bivšem suprugu, glumcu Paulu Wesleyju, poznatom po ulozi u seriji 'Vampirski dnevnici'. Njih dvoje vjenčali su se 2019. godine no rijetko su se pojavljivali zajedno. Wesley je strastveni snowboarder, a de Ramon mu se često pridružila u avanturama na planini (iako prema njezinom Instagramu, ona više voli skijati). Dijelili su psa kojeg su nazvali Gregory. S njim su odlazili na plažu i kampirali u planinama. Brak im nije potrajao, a razvod je službeno finaliziran ranije ove godine. Kraj braka potvrdili u rujnu putem zajedničke službene izjave.

ZAJEDNO U JAVNOSTI

Brad Pitt i Ines de Ramon više ne skrivaju ljubav; stigli držeći se za ruke na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju