SVE ZANIMA

Tko je Meg Bellamy? U zadnjoj sezoni 'Krune' utjelovit će Kate Middleton

06.09.2022 u 06:21

Bionic
Reading

Na veliku radost milijuna obožavatelja diljem svijeta, tvorci Netflixove hit serije 'Kruna', unatoč prvotnoj odluci da peta sezona bude ujedno zadnja, promijenili su mišljenje i otkrili da će snimiti još jednu, a sada su potvrđena i glumačka imena onih koji će utjeloviti članove kraljevske obitelji

Zahvaljujući ulogama u hit seriji ‘Kruna’ mnogi su mladi glumci dobili priliku kakvu vjerojatno nikada ne bi, a koja im je otvorila vrata za neke nove angažmane. Nevjerojatni talent agenata Nine Gold i Roberta Sternea, koji su uspjeli u gotovo nemogućem - tome da anonimne glumce pretvore u članove obitelji Windsor na malim ekranima - pokazao se i u slučaju primjerice Emme Corrin, glumice koja je utjelovila princezu Dianu iako je iza sebe imala tek nekoliko jedva zapaženih uloga.

Nakon ‘Krune’ za nju je samo nebo granica, a takav se uspjeh zasigurno smiješi i mladoj Meg Bellamy, jer će u šestoj sezoni Krune’ glumiti mladu Kate Middleton.

Ona je tek nedavno završila srednju školu, a ulogu je dobila nakon što se prijavila na otvorenu audiciju, iako nije imala nikakvog prethodnog profesionalnog glumačkog iskustva. Snimka, koju je poslala, bila je presudna za to da upravo nju odaberu od mnoštva prijavljenih djevojaka.

19-godišnja Meg pohađala je sate glume tijekom školovanja u St Crispin’s School u Wokinghamu, a koji se nalazi nedaleko od sela u kojem je Kate Middleton kao djevojčica živjela s obitelji.

‘Uštipnite me da znam da ne sanjam’, napisala je nakon dobivene uloge Bellamy te će u seriji glumiti Kate tijekom njezina perioda studiranja na Sveučilištu St. Andrews, od 2001. do 2005., kada je zapravo započela njezina veza s princem Williamom, a kojeg će glumiti Ed McVey.

Koji će točno trenuci njihove veze biti prikazani, iz Netflixa još nisu otkrili, no budući da se o samim počecima njihove ljubavi uistinu jako malo zna, bit će zanimljivo vidjeti čega su se još tvorci serije uspjeli dokopati.

  • +21
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sigurni smo da će scene poput noći u kojoj je princ shvatio da mu je Kate više od prijateljice, osobito nakon što je na humanitarnoj reviji nosila ‘zloglasnu’ prozirnu haljinu, kao i odlazak na skijanje u Klosters, kada su postali službeni par, zasigurno dobiti svojih pet minuta u zadnjoj sezoni.

Šesta sezona pokrit će ranije razdoblje Williamova života te će ga kao tinejdžera glumiti Rufus Kamp.

Što se tiče dijela o princezi Diani - dok se peta sezona bavi krahom njezina braka s princem Charlesom, šesta će oživjeti njezine posljednje dane života, stravičnu prometnu nesreću u kojoj je izgubila život, ali i štetu koju je to nanijelo psihi njezinih sinova.