atraktivna plavuša

Tko je Rachel Hunter, bivša supruga Roda Stewarta i buduća svekrva Nicole Artukovich

31.05.2024 u 11:44

Bionic
Reading

Sve su oči uprte u vjenčanje godine ovog vikenda u Dubrovniku između uspješnog sportaša Liama Stewarta i Amerikanke konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich. U četvrtak, je za goste održan prijem dobrodošlice na kojem su se mogla vidjeti neka poznata lica, a među svima se posebno isticala mladoženjina mama supermodel, glumica i televizijska voditeljica

Rachel Hunter je bila druga po redu supruga slavnog britanskog glazbenika Roda Stewarta. Za 24 godine starijeg pjevača udala se 1990. (te su se godine upoznali u noćnom klubu u Los Angelesu 1990.). Među njima je puklo zbog 'nepomirljivih razlika u karakteru' nakon devet godina, a razvod su finalizirali 2006. godine.

Premda su se razišli još 1999., njihovo prvo dijete, kći Renee, Rachel je donijela na svijet 1992. godine dok je Liama Stewarta rodila 1994. godine.

Glazbenik smatra da da je razlika u godinama kumovala u raspadu njihove veze. 'Imala je samo 21 godinu kad smo se vjenčali, a godinu dana kasnije postala je majka. Moja sestra Mary mi je rekla da je premlada za mene dok smo hodali. I bila je u pravu', ispričao je Stewart.

  • +3
Rachel Hunter Izvor: EPA / Autor: Peter Foley

Rachel je pak izjavila: 'Do svoje 29. godine provela sam osam godina s tuđom grupom prijatelja. U devet godina koje smo proveli zajedno, nikad ništa nisam učinila za sebe. Da ste me tada pitali što mi se sviđa ili ne sviđa, ne bih vam znala reći. Nisam čak ni imala hobi.'

Premda ga je ostavila, Rachel kaže da je Rod bio 'sjajan tata i dobar ljubavnik'. U vrijeme njihova razlaza još ga je nazivala ljubavlju svog života. Opisujući njihovu vezu kao vatrenu i burnu, ali uvijek zabavnu, rekla je: 'Voljela sam njegov smisao za humor. On je živi dokaz da vas muškarac može nasmijati u krevetu'. Ali manekenka, koja sada ima 52 godine, kaže da je morala slomiti Rodovo srce kako bi oslobodila svoje.

Kad je Rachel priopćila vijest Rodu, to je za rock zvijezdu došlo kao bomba. 'Bio je izbezumljen', kaže ona. 'Odnijet ću u grob bol koju sam prouzročila Rodu. Povrijedila sam jedinu osobu koju sam voljela i do koje mi je bilo stalo, a s tim je teško živjeti svakodnevno'.

Rod je otkrio da je bio toliko slomljenog srca da je izgubio na težini i nije mogao ništa raditi četiri mjeseca. Rekao je: 'Stalno mi je bilo hladno. Po danu sam ležao s dekom preko sebe i držao termofor na prsima. Tada sam spoznao zašto to zovu slomljenim srcem: tu bol doslovno možete osjetiti u srcu. Bio sam rastresen, gotovo do ludila', priznao je.

Čim se rastala počela je njezina veza sa 14 godina mlađom zvijezdom hokeja na ledu, Jarretom Stollom s kojim je živjela u 2,2 milijuna funti kalifornijskom apartmanu. On ju je 2008 zaprosio. pa je napustio bez objašnjenja i to dva mjeseca prije zakazanog vjenčanja. Uz to je 'brižni' sportaš obavijestio mailom pozvane goste da se vjenčanje neće odviti. Rachel je bila očajna, a izjavila je da joj je bivši suprug, slavni roker bio najveća podrška tijekom tog teškog razdoblja.

Na svom Instagram profilu Rachel se opisuje kao plesačica i učiteljica joge, a surađivala je i sa nekoliko modnih brendova.

Svojedobno je priznala da je u prošlosti razmišljala o tome da se podvrgne plastičnim operacijama, budući da je bila užasnuta svojim nelaskavim fotografijama objavljenim u tabloidima. Nije skupila hrabrost za to, pa je problematična područja svog tijela skrivala te je jedno vrijeme stalno nosila šalove kako bi skrila podbradak.

uoči svadbe sina

Rod Stewart na luksuznoj zabavi u Dubrovniku u društvu sadašnje i bivše supruge

Pogledaj galeriju

'Bila sam zadovoljna svojim izgledom, no fotografije su me užasavale. Mnogi su komentirali zašto se ne riješim bora oko usta', ispričala je. Mišljenje o svom izgledu promijenila je kad je počela raditi na novoj seriji nazvanoj 'Tura ljepote Rachel Hunter'. Za potrebe serijala doslovno je proputovala svijet, te je na 6 kontinenata otkrivala tajne održavanja mladenačke ljepote te dugog i zdravog života.

Izvor: Društvene mreže