NASLJEDNICI

Tko su djeca kraljice Camille i hoće li sada i oni dobiti kraljevske titule: Upoznajte Toma Parker-Bowlesa i Lauru Lopes

18.09.2022 u 08:03

Bionic
Reading

Nakon što je princ Charles, smrću kraljice Elizabete II, proglašen novim britanskim kraljem, Camilla Parker-Bowles postala je kraljica supruga, zbog čega se svi pitaju hoće li i Tom Parker-Bowles i Laura Lopes, njezina djeca iz prvog braka, također dobiti titule

Javnost se nemalo iznenadila kada je kraljica Elizabeta II u svom obraćanju javnosti 5. veljače ove godine potvrdila kako će jednoga dana, kada na tron zasjedne njezin najstariji sin, princ Charles, njegova supruga Camilla dobiti titulu kraljice supruge. Tome se nitko nije nadao jer je Camilla bila itekako omražena među Britancima, a nije imala ni naklonost same kraljice, ponajviše jer je svojedobno bila Charlesova ljubavnica.

Smrću kraljice Elizabete II njezine su se želje ostvarile, zbog čega je u prvi plan došla upravo Camilla, sada kraljica supruga, koja je u međuvremenu stekla i naklonost naroda. Nisu ona i Charles jedini s novim titulama, dapače velik dio kraljevske obitelji dobio je nove titule i ovlasti, zbog kojih će trebati duži period da se upamte, a mnoge zanima hoće li kakvu titulu, sada kada je postala kraljica supruga, dobiti i Camillina djeca iz braka s bivšim suprugom Andrewom Parker-Bowlesom, sin Tom i kćer Laura.

Njih dvoje ne vole se pretjerano eksponirati, no to ne znači da ih britanska javnost ne pozna dobro, jer su prijašnjih godina bili prisutni na svim važnim kraljevskim događanjima. Interes javnosti za njih sada će zasigurno porasti, no titule dobiti - neće.

'Njihova imena neće se promijeniti, odnosno neće dobiti titule. Isto tako, ako im do sada nije bilo potrebno osiguranje, neće ga ni sada dobiti, osim u slučaju da to uistinu bude potrebno', izjavio je Joe Little, glavni urednik časopisa Majesty i dodao:

  • +5
Tom Parker-Bowles i Laura Lopes Izvor: Profimedia / Autor: DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Tom i Laura prisustvovat će majčinoj krunidbi i neizbježno je da će se tada oko njih stvoriti medijska pompa. Toga moraju biti svjesni i oni i Camilla. Puno će se toga promijeniti i jedna od loših strana bit će ta da će mediji pokazivati više interesa za njih.'

Inače, kralj Charles III navodno je jako blizak s djecom svoje supruge i voli provoditi vrijeme s njima, kao i s njihovom djecom. Tom Parker-Bowles iz propalog braka s modnom urednicom Sarom Buys ima 14-godišnju Lolu i 12-godišnjeg Freddyja dok Laura Lopes sa suprugom Harryjem Lopesom ima 12-godišnje blizance Gusa i Louisa i 14-godišnju Elizu.

  • +5
Camilla Parker-Bowles Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

47-godišnji Tom je restoranski kritičar, autor mnogobrojnih kuharica, ali i sudac u britanskim kulinarskim reality showovima. Osim što mu je očuh, kralj Charles mu je krsni kum. Nakon razvoda pronašao je ljubav u novinarki Alice Procope, no ona je preminula nakon samo dvije godine veze od karcinoma.

44-godišnja Laura Lopes živi puno povučenijim životom od svog tri godine starijeg brata, a suosnivačica je galerije Eleven u Londonu i udana je za bivšeg modela Calvina Kleina koji je danas računovođa. Njihova kći Eliza bila je jedna od djevojčica koje su nosile cvijeće na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton.

Budući da Camilline titule ovise isključivo o Charlesu, njezina djeca neće ih dobiti, osim ako ih ne steknu na račun svojih 'dobrih djela'.