nova igračka

Torbica Kate Middleton završila u rukama bebe; pogledajte njezinu reakciju

30.04.2023 u 09:23

Kate Middleton u Walesu

Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Tjedan dana uoči povijesne krunidbe kralja Charlesa, princ i princeza od Walesa posjetili su Aberfan, mjesto rudarske katastrofe koja se dogodila 1966. godine

Prilikom posjeta Aberfanu u južnom Walesu, kraljevski par odvojio je vrijeme da se prisjeti svih onih koji su poginuli u rudarskoj katastrofi u gradu 1966. i pozdravili dobronamjernike koji su im izašli u susret.

Princeza Kate (41) srela je Lucy koja je držala svog jednogodišnjeg sina Daniela. Tijekom njihove interakcije, beba je postala fascinirana crnom Mulberry torbicom princeze, na njezino veliko veselje. Čak je dopustila Danielu da ju uzme dok je nastavila pozdravljati okupljene.

‘Mislim da je Kate suosjećala s tim koliko je ponekad teško izaći na kraj s djecom. Rekla mu je: 'Može se sada igrati s torbom, ali vratit ću se po nju’, kao bilo koja druga osoba na ulici. Ostala sam bez riječi’, za britanski ITV izjavila je majka djeteta.

Posjet Aberfanu u petak, obilježio je drugi od dvodnevnog posjeta Walesu za kraljevski par samo tjedan dana prije krunidbe kralja Charlesa i kraljice supruge Camille

Princ William (40) i princeza Kate grade svoje razumijevanje problema s kojima se suočavaju velške zajednice otkako su postali princ i princeza od Walesa nakon smrti kraljice Elizabete u rujnu. Oni koji su im bliski kažu da par strastveno želi produbiti svoj odnos s Walesom i djelovati kao veleposlanici njegovog naroda.  

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall / PA Images / Profimedia