NEDOSTAJE IM

Tuga im se iščitava na licima: Još jedan službeni događaj princa Jacquesa i princeze Gabrielle bez mame

16.12.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Budući da je princeza Charlene još uvijek hospitalizirana na tajnoj lokaciji, na tradicionalnom su se događaju u Monacu uoči Božića, njezini sedmogodišnji blizanci pojavili u društvu tete, monegaške princeze Stephanie

Nije nikakva tajna da su sedmogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, itekako nesretni, budući da im je posljednjih godinu dana život obilježen izostankom majke. Nakon što je nekoliko mjeseci provela u Južnoj Africi, gdje su je posjetili u dva navrata, princeza Charlene vratila se u zagrljaj svoje djece, ali tek na kratko.

Ubrzo je hospitalizirana, na tajnoj lokaciji, a svi ti trenuci sedmogodišnjacima itekako teško padaju. To je bilo itekako vidljivo na njihovim licima, koja su bila 'presvučena' tugom, iako se oko njih motao poznati djedica u crvenom i dijelio tradicionalno božićne poklone svoj djeci Monaca.

  • +9
Princ Jacques i princeza Gabriella Izvor: Profimedia / Autor: CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia

Na ceremoniji kićenja božićnog drvca i podjele poklona djeci, Jacques i Gabriella stigli su u pratnji tete, 56-godišnje princeze Stephanie i njezine 23-godišnje kćeri Camille Gottlieb. Upravo je Stephanie pokušala barem ih malo utješiti, pa se svim silama trudila cijelo vrijeme razgovarati s njima, ljubiti ih i grliti, no ništa nije pomagalo.

Inače, mnogi se još uvijek jasno sjećaju iste ceremonije prošle godine, budući da se tada princeza Charlene pojavila s novom frizurom - s polovicom izbrijane glave, koja je sve ostavila bez teksta.