blistaju zajedno

U javnosti nakon dužeg izbivanja: Frano Lasić i 32 mlađa supruga Milena u večernjem izlasku

13.09.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Hrvatski glumac i glazbenik se Frano Lasić ženio četiri puta, a sreću je pronašao s prelijepom beogradskom umjetnicom, Milenom. Par uspješno čuva svoju privatnost i nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti, no u četvrtak navečer su napravili iznimku

Frano Lasić pojavio se na gala proslavi povodom 40 godina rada beogradskog auto salona. Stigao je ruku pod ruku sa suprugom Milenom.

Supružnici su se i ovog puta modno uskladili i oduševili okupljene. Frano se odlučio za crno odijelo s bijelom košuljom i leptir mašnom, a outfit je dodatno podignuo crnim naočalama dok je njegova draga zablistala je u crnom kompletu sačinjenom od košulje i suknje. Beogradska slikarica kombinaciju je dodatno podigla s bisernim nakitom i rajfom u kosi.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

S Milenom mu je četvrti brak

'Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari', izjavio je svojevremeno glumac. Podsjetimo, s Milenom se vjenčao 2015. godine. Djevojačko prezime Matić Milena je zamijenila Franinim, a 2020. je rodila dječaka Nikolasa. Frano već ima troje odrasle djece, sinove Janka i Luku te kćer Linu koje je dobio u prijašnjim brakovima.

Prije Milene je bio u vezi s 22 godine mlađom Sašom Lešnik, a dobro je poznata i njegova veza s preminulom glumicom Doris Lambašom koja je tad bila dvostruko mlađa od njega. Naime, u vrijeme kad su bili zajedno Doris je imala 27 godina, a Frano 54.

sretni i zaljubljeni

[FOTO] Svi su gledali u njih: Frano Lasić s lijepom suprugom Milenom mamac za poglede na crvenom tepihu u Sarajevu

Pogledaj galeriju

Prvi put se oženio s Majom Nikšić, koja mu je rodila sina Janka. 1983. godine se oženio s Beograđankom Ljiljanom, ali se brak raspao nakon manje od mjesec dana. Godine 1993. po treći put uplovio je u bračnu luku sa Živom Stupnik, a iz tog braka ima dvoje djece, kćer Linu i dvije godine mlađeg sina Luku.