FANOVI ODUŠEVLJENI

U novim nastavcima serije 'I tek tako' Samantha će se ipak pojaviti, a evo u kojem obliku

09.06.2022 u 15:28

Bionic
Reading

Produkcija serije 'I tek tako', svojevrsnog nastavka kultnog 'Seksa i grada' potvrdila je da će se lik Samanthe Jones pojaviti u jednom obliku i u drugoj sezoni serije

Dobro upućeni fanovi, znaju da je glumica Kim Cattrall godinama odbijala ponovne suradnje s postavom serije 'Seks i grad' te se nije vidjela u mogućim nastavcima, pa poziv za sudjelovanje u HBO projektu 'I tek tako' nije ni dobila. Pa ipak, fanovi su svojevrsnu dozu fatalne Samanthe Jones dobili i to SMS porukama koje izmjenjuje s Carrie Bradshaw.

Produkcija popularne serije potvrdila je da će i u narednim nastavcima, Bradshaw ostati u kontaktu s Jones putem SMS poruka.

'I tek tako' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kreator serije Michael Patrick King kazao je da svaki od scenarista ima svoju viziju toga kako se razvio odnos Carrie i Samanthe, a poruke su ostavile prostora za mnoge rasplete.

King tvrdi da on u svemu vidi samo pozitivan rasplet.

'Vrlo je smiješno, jer svaki od pisaca ima drugačiju verziju onoga što se dogodilo tijekom tih njihovih poruka ', rekao je. 'Osobno mislim da je bilo malo šampanjca. Mislim da je postojao odrasli razgovor i da su shvatile da je bitno da to riješe. Siguran sam da su provele sjajnu noć. Za mene su provele sjajnu noć i stvari su se riješile. Kada je Carrie pustila staru, staru ljubav, vratila se jedna od njezinih trenutnih ljubavi', objasnio je King.