PRAVA 'BAJKERICA'

U ovakvom izdanju Natali Dizdar još nismo imali prilike vidjeti

01.06.2020 u 17:54

Bionic
Reading

Osim po vokalnim kvalitetama zadarsku pjevačicu nerijetko se znalo hvaliti i zbog modnog izričaja. Ona je više put isticala kako je sportski tip te da se u sportskim kombinacijama najbolje osjeća, ali da se lako zaljubi i u štikle, minice. Sada se ukazala u motorističkoj kombinaciji

Natali Dizdar je zbog svoje profinjenosti i ženstvenosti nerijetko sudjelovala u modnim kampanjama. Na pozornici je viđamo u elegantnijim, nerijetko zavodljivim kreacijama, a privatno najviše vrijeme provodi u trapericama, tenisicama - ležernijim kombinacijama.

Za potrebe snimanja svog najnovijeg video spota, sjela je na motor i pozirala u kožnoj jakni s nitnama, uskim trapericama i bajkerskim čizmama. I ovo njezino izdanje followeri su dočekali s odobravanjem i komplimentima. 'Super si. No motor je san snova', 'Prava vozačica motora, izgledaš super', bili su samo neki od komentara.

Natali je u karanteni uživala u morskoj ozračju ali i u svom zagrebačkom domu, radila na novim projektima, a među ostalim je pokazala i svog tajanstvenog dečka Francuza s njujorškom adresom, Williama Pergea i kako ga je ošišala.

'Oko ljubavnog života nemam što prijaviti osim da mi je lijepo i da uživam', ranije je izjavila.