DONNA D'ERRICO

U 'Spasilačkoj službi' glumila je uz bok Pameli Anderson, a danas izgleda gotovo neprepoznatljivo

23.04.2021 u 22:43

Bionic
Reading

Američku glumicu Donnu D'Errico brojni pamte po ulozi Donne Marco u hit seriji 90-ih, 'Spasilačkoj službi', no nakon što je 2017. godine u jednom danu obavila nekoliko estetskih zahvata, danas u 53. godini života izgleda posve drukčije

Za američku glumicu vrijeme kao da je stalo, a navedeno je potvrdila svojom posljednjom objavom na Instagramu poziravši u oskudnom, bijelom bikiniju uz dodatak suncobrana.

Godine 2017. podvrgnula se brojnim estetskim zahvatima kako bi povratila izgled iz dana kada je snimala scene serije 'Spasilačka služba', a njezin pothvat zabilježile su kamere.

Spomenuti zahvati uključivali su zatezanje ruku, liposukciju trbuha i leđa, a masno tkivo zatim je ubrizgano u njezinu stražnjicu kako bi postigla današnji ideal ljepote.

Prije nego što je postala spasiteljica Donna Marco u kultnoj seriji 90-ih, svjetsku slavu stekla je slikanjem za Playboy 1995. godine.

Poput kolegice iz serije, Pamele Anderson, najčešće su ju osvajali glazbenici, a s Nikkijem Sixxom, basistom benda Motley Crue, danas ima 20- godišnju kćer imena Frankie- Jean.

Svoju ljubavnu vezu prekinuli su 2006. godine, a nekoliko godina kasnije otkrila je kako je njihovom braku došao kraj zbog njegove nevjere.