MORGAN EASTWOOD

Udala se i najmlađa kći Clinta Eastwooda, holivudska legenda otpratila ju je do oltara

01.07.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Prije petnaestak dana udala se Morgan Eastwood jedna od ukupno osmero djece koje je Clint Eastwood dobio iz šest različitih veza i brakova, a ponosni otac dobio je priliku u 95. godini života odvesti je do oltara na ceremoniji za prijatelje i obitelj

Najmlađa kći legendarnog Clinta Eastwooda, Morgan Eastwood, izrekla je 15. lipnja sudbonosno da, a 94-godišnja holivudska legenda imala je priliku odvesti je do oltara.

27-godišnja Morgan otkrila je detalje svog vjenčanja za magazin People, otkrivši kako su članovi njezine velike obitelji imali razna zaduženja i uloge na vjenčanju, a najvažnija je pripala njezinom ocu koji ju je vodio do oltara, dok je njezin nećak nosio vjenčano prstenje.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Nije sve bilo isplanirano, stoga smo neke stvari odradili u zadnjem trenu, no bilo je divno', rekla je Morgan Eastwood, koja se za Tannera Koopmansa udala na Mission Ranchu, povijesnom zemljištu u Carmelu, u Kaliforniji, kojeg je njezin otac kupio davne 1986. godine.

Na svom Instagram profilu Morgan je objavila i neke fotografije s vjenčanja, a jedna od onih koja ostavlja bez riječi, fotografija je na kojoj ona pozira s ocem, koji joj nježno drži ruku na povećem trudničkom trbuščiću, ne krijući koliko je sretan. Uz to je napisala: 'Naš dan iz snova'.

  • +2
Morgan Eastwood Izvor: Profimedia / Autor: AMANDA EDWARDS / Getty images / Profimedia

Nije nepoznanica da je Clint Eastwood još u mladosti stekao reputaciju serijskog ženskara, zahvaljujući dvjema osobinama na koje su žene uvijek padale - samouvjerenost i tajanstvenost. Zanimljivo je kako je svoje prvo dijete dobio 1954., no za nju nije niti znao, te je ona data na posvajanje bez njegova znanja odmah nakon rođenja. Laurie Murray kasnije je otkrila tko joj je uistinu otac, pronašla ga je i sada imaju dobar odnos.

Osim nje ima i Kimber Lynn iz Clintove 14-godišnje romanse s plesačicom i glumicom Roxanne Turnis, koja je rođena 1964. u doba kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Kyle je rođen u Clintovu braku s prvom suprugom Maggie Johnson 1968. godine, a potom je 1972. stigla i kćer Alison, rođenu 1972.

Sa stjuardesom Jacelyn Reeves dobio je sina Scotta te kćer Kathryn, a potom je 1993. rođena i Francesca, i to u vezi s britanskom glumicom Frances Fisher. Najmlađa od svih, Morgan, rođena je 1996. u braku s voditeljicom vijesti i glumicom Dinom Fisher.

Morgan je bila tinejdžerica kad je emitiran reality 'Mrs. Eastwood & Company' na kanalu E!. Također je stekla slavu pokazujući svoje glumačke vještine u filmovima 'Djevojka od milijun dolara' i 'Zamjena'. Uz to je bila i izvršni producent te se pojavila u kratkom filmu pod nazivom 'I See You' te je talentirana pjevačica.