Weston Cage Coppola

Uhićen je sin Nicolasa Cagea: Brutalno je napao vlastitu majku

12.07.2024 u 11:02

Bionic
Reading

Weston Cage Coppola optužen je za nasilje u obitelji, odnosno verbalni sukob koji je s vremenom prerastao u fizički obračun u kojem je njegova majka zadobila teže ozljede

Najstariji sin Nicolasa Cagea i njegove prve ljubavi Christine Fulton uhićen je na temelju tjeralice. 33-godišnji Weston Cage Coppola priveden je zbog incidenta koji se dogodio u travnju i u kojem je ozlijeđena njegova majka.

Za UsWeekly sada je progovorila Christina Fulton i otkrila što se dogodilo i kako je došlo do svađe u kojoj je ona zadobila teške ozljede.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Dana 28. travnja 2024., oko 17:30 primila sam hitne poruke od prijatelja mog sina, Westona Cagea, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, pozivajući me da dođem pomoći. Kada sam stigla ponuditi mu podršku i utješiti ga, već je bio usred maničnog bijesa. Brutalno sam napadnuta i zadobila sam ozbiljne ozljede', rekla je Christina Fulton objasnivši što se dogodilo.

Weston Cage Coppola ima problema s mentalnim zdravljem

'Unatoč mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procjene mentalnog zdravlja, policijski službenici su odbili moj zahtjev i zanemarili moju hitnu medicinsku pomoć', ispričala je Fulton, a njezinu je izjavu potvrdio i njezin odvjetnik Allen Sepanyan.

Svjesna da njezin 33-godišnji sin ima problema s mentalnim zdravljem, izjavila je: 'Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja. Imperativ je da dobije pomoć koja mu je prijeko potrebna.'

Da mu je pomoć potrebna svjestan je i Weston koji je pušten na slobodu uz jamčevinu od 150 tisuća dolara.

NITKO IM NE BI DAO

U 2024. ove će se svjetske face pridružiti društvu 60+; među njima je i Keanu Reeves

Pogledaj galeriju