BENJI GREGORY

U 47. godini preminula zvijezda hit serije 'Alf' uz koju su odrastale generacije

11.07.2024 u 16:53

Bionic
Reading

Hollywood je ostao bez još jednog glumca. Nedugo nakon svog 46. rođendana preminuo je glumac i nekadašnja dječja zvijezda Benji Gregory, najpoznatiji po ulozi Briana Tannera u popularnoj seriji o izvanzemaljcu 'Alfu'

Svi oni koji su odrastali osamdesetih jasno se sjećaju serije o dlakavom izvanzemaljcu Alfu, koji je sasvim slučajno završio u garaži obitelji Tanner, nakon čega njihov život nije bio isti. Istoimena serija 'Alf' emitirala se od 1986. do 1990., a ulogu Alfovog najboljeg prijatelja u seriji, ujedno najmlađeg člana obitelji Tanner, Briana Tannera, utjelovio je tada velika dječja zvijezda Benji Gregory.

Iako je Hollywood napustio davne 2003., javnost ga je i dalje pamtila po ulozi u hit seriji, stoga ne čudi da je vijest o njegovoj smrti rastužila mnoge diljem svijeta.

Benji Gregory pronađen je mrtav u svom automobilu na parkiralištu Chase Bank u Peoriji, Arizona, zajedno sa svojim psom Hansom. Iako je Gregory preminuo još prošlog mjeseca, javnost je tek sada doznala da je preminuo.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a neki nagađaju kako ima veze s visokim temperaturama koje su prošlog mjeseca pogodile Arizonu. Postoji šansa da je glumac slučajno zaspao i zapravo preminuuo u automobilu, što zbog njegovih zdravstvenih problema nikoga ne bi i čudilo.

Benji Gregory Izvor: Profimedia / Autor: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Naime, kako je otkrila njegova sestra Rebecca, Gregory ne samo da je patio od depresije i bipolarnog poremećaja nego je imao i poremećaj spavanja zbog kojeg je danima znao biti budan.

Inače, nakon što je napustio Hollywood, prijavio se u američku mornaricu gdje je postao časnik.