JENNIFER Gates

Upoznajte najstariju kći Billa Gatesa: Skromna studentica koja nema veze sa zlatnom mladeži

20.01.2018 u 13:58

Bionic
Reading

Na posljednjoj je godini biologije na čuvenom Stanfordu, bavi se jahanjem te obožava putovati po svijetu, osobito u društvu pet godina starijeg dečka, Egipćanina Nayela Nassara. Riječ je o 21-godišnjoj Jennifer Katharine Gates, najstarijoj kćerki Billa i Melinda Gates, koju su roditelji od malih nogu, unatoč neviđenom bogatstvu, odgajali da bude skromna i normalna djevojka

Kada je riječ o njegovom privatnom životu, moglo bi se reći da ga Bill Gates čuva kao 'zmija noge'. Tako javnost malo toga zna o braku s Melindom Gates, s kojom se vjenčao još 1994. godine i s kojom ima troje djece - 21-godišnju Jennifer Katharine, 18-godišnjeg Roryja Johna te 15-godišnju Phoebe Adele.

  • +20
Jennifer Gates Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo najstarija Jennifer Katharine u posljednje je vrijeme posebno zanimljiva medijima, osobito jer je profesionalna jahačica te je u tome vrlo uspješna. Od rođenja, roditelji su je, baš kao njezina brata i sestru, držali podalje od medija i javnosti, te, prema pričama mnogih, odgajali skromno, odnosno, nisu ih razmazili i dopustili da postanu 'zlatna mladež'.

Obrazovanje im je na prvom mjestu, stoga je Jennifer danas na posljednjoj godini biologije na Stanfordu, a posljednjih godinu dana u vezi je s pet godina starijim Egipćaninom Nayelom Nassarom. Upravo je s njim dočekala Novu godinu u Kuvajtu, gdje je Nassar rođen i odrastao, a baš kao i Jennifer studirao je na Stanfordu menadžment i ekonomiju.

Za najstariju Jennifer mnogi kažu kako neodoljivo nalikuje svojoj majci Melindi, samo za razliku od nje ima crvenkastu kosu i pjege na licu.  

Thankful for these people, yesterday & always ❤️

Objavu dijeli Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates)

Hawaii vibes 🌺

Objavu dijeli Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates)