NOVO POGLAVLJE

Uspješna životna prekretnica: Lana Jurčević osvaja svjetsku glazbenu scenu

06.03.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Uspješna glazbenica podigla je puno medijske prašine proteklih tjedana oko najave o velikom glazbenom zaokretu u karijeri. Njezin novi singl 'So Messed Up' zavrtio se na radio stanicama od Brazila i Meksika, Libanona, Južne Afrike i Rusije, Njemačke i Poljske gdje se Lana Jurčević trenutno nalazi kako bi tamošnju publiku upoznala sa svojim radom. Naravno, fanovi i dalje cijelo vrijeme imaju uvid u njezine aktivnosti

Lana Jurčević, novog umjetničkog imena La Lana boravi u Varšavi gdje ispunjava promotivne aktivnosti, odrađuje foto snimanja, posjećuje radijske i televizijske kuće gdje daje intervjue i priča o svojim glazbenim planovima.

Krajem siječnja ove godine je najavila početak svoje karijere. Premda su mnogi nagađali kako će odustati od glazbe i posvetiti se poduzetništvu u kojem uspješno 'pliva' godinama, ta 35-godišnjakinja odlučila se glazbeno usmjeriti u sasvim drugačijem pravcu te je potpisala ugovor sa svjetskom diskografskom kućom.

Prije nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj pozira na na stepenicama studija. Pokazala se u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji - ispranim trapericama visokog struka, jednostavnim sandalama s visokim potpeticama te crnom majicom s ubojitim dekolteom, Louis Vuitton torbicom i sunčanim naočalama, a obožavatelji su joj poručili da sliči na Severinu. Čak i u jednostavnom izdanju, Lana obara s nogu. Mnogi su i ovog puta kao svaki put do sad pohvalili njen uvijek besprijekoran izgled.

View this post on Instagram

🎤🎧💜 #SoMessedUp #studio

A post shared by La Lana (@lalana) on

Do sad su Lanu zbog stajlinga uspoređivali s Victorijom Beckham, Duom Lipom, Billie Eilish i reality zvijezdom Kim Kardashian koju je svojednobno opjevala u svom singlu. 'Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru - za njega je ona najljepša i najbolja, nebitno je li savršena ili nesavršena. I obrnuto', rekla je u vrijeme nastajanja singla 'Kim Kardashian'.

Popularna pjevačica samo na Instagramu broji više od 427 tisuća obožavatelja, što ju svrstava među najpopularnije domaće dame na društvenim mrežama.