PAŽLJIVO PROČITAJTE

Važno upozorenje uoči koncerta Due Lipe: Torbicu možete imati samo ako je ovih dimenzija!

09.06.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Večeras će se pulskom Arenom oriti hitovi svjetske senzacije Due Lipe, a organizatori koncerta slavne Kosovarke imaju posebne zahtjeve za obožavatelje koji će ispuniti Arenu do zadnjeg mjesta

Dobitnica triju Grammyja, slavna Kosovarka Dua Lipa večeras će u pulskoj Areni otvoriti i više nego bogato koncertno ljeto i to na, kako joj tepaju, najljepšoj pozornici na Jadranu.

Karte za koncert odavno su rasprodane, a sada su organizatori poslali i važno upozorenje za sve one koji večeras stižu u Pulu.

Vrata Arene otvaraju se u 19 sati, a kontrole na ulazu bit će i više nego stroge. Na profilu organizatora NuCoast Concerts Croatia na Facebooku stoji i popis stvari koje se smiju unijeti u Arenu, a malo je reći da je šokirao. Ako ste mislili da su aviokompanije rigorozne po pitanju strogih mjera, pročitajte što sve ne smijete nositi večeras na koncert Due Lipe.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATTPAPZ / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Jedino što će obožavatelji moći unijeti je prozirna torba ili ruksak i to u dimenzijama 30x15x30 centimetara, prozirnu vrećicu sa zatvaračem ne veće zapremnine od 3,7 litara, torbicu ne veću od 12x17 centimetara ili torbu za pelene, ako je posjetitelj u pratnji djeteta za koje nosi pelene.

Budući da je obavijest puštena tek danas oko podneva, malo je reći da će nastati kaos zbog toga, jer nitko nije očekivao, niti se pripremio za to da na koncert nosi prozirne torbe ili vrećice sa zatvaračem. Bit će zanimljivo pratiti što će se večeras događati na samom ulazu u pulsku Arenu.