LANČIĆ JE OKO VRATA

Većeg dokaza ljubavi od ovog nema: Brad Pitt jasno dao do znanja koliko mu je stalo do Ines

11.09.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Ako je možda i pomislio da će jedan detalj proći 'ispod radara' zaluđenim obožavateljima, prevario se. Raskopčana košulja Brada Pitta otkrila je i više nego što se itko nadao, pokazujući koliko mu djevojka Ines de Ramon znači

Osim što se s njom pojavio na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i pozirao okupljenim fotografima držeći se za ruke, 60-godišnji Brad Pitt još je jednim detaljem dao jasno do znanja da s 34-godišnjom dizajnericom nakita misli ozbiljno.

Raskopčana košulja otkrila previše

Pitt i Ines de Ramon snimljeni su u New Yorku tijekom odlaska na večeru, a njegova raskopčana košulja otkrila je zanimljiv detalj. Ne, nije riječ o njegovom torzu, već o lančiću s mnoštvom privjesaka koje je stavio oko vrata. Jedan od privjesaka posebno upada u oko, budući da je riječ o slovu I izrađenom od sitnih dijamanata.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

I je naravno tu kao prvo slovo imena njegove odabranice te joj je tim sitnim znakom pažnje jasno dao do znanja koliko mu znači i koliko je sretan uz nju.

prekrasan par

Brad Pitt na crvenom tepihu s Ines de Ramon: Izgledaju tako skladno

Pogledaj galeriju

Inače, za tu večeru Brad Pitt je nastavio svoj niz hrabrih i odvažnih stajlinga, ovoga puta odabravši uz bijelu košulju par crvenih hlača kockastog printa, dok je Ines odjenula crne hlače i prsluk od odijela koji joj je poslužio umjesto majice ili košulje.

na filmski festival

Modno usklađeni i vidno zaljubljeni: Brad Pitt i Ines de Ramon stigli u Veneciju

Pogledaj galeriju

Ono što je njegove obožavatelje dodatno privuklo da prouče ove fotografije priče su kako se Brad Pitt podvrgnuo faceliftu, želeći zadržati mladenački izgled, osobito uz toliko mlađu djevojku.