sretna vijest

Veliko slavlje u obitelji Billa Gatesa - stiže još jedan član

28.06.2024 u 12:37

Bionic
Reading

Najstarija kći jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Jennifer Gates je trudna, a sretnu vijest je obznanila putem društvene mreže

Jennifer Gates Nassar i njezin suprug Nayel Nassar u braku su od listopada 2021. godine, a vjenčali su se u Westchesteru. Prošle godine u ožujku rodila im se kćerkica Leila, a sada očekuju drugo dijete.

'Leila promaknuta u stariju sestru', napisala je Jennifer u opisu fotografije na kojoj je možemo vidjeti u dugoj plavoj haljini koja joj je istaknula trudnički trbuščić. S njom je i njezina djevojčica koju je odjenula u bijelu haljinicu.

Kad je Billu i njegovoj bivšoj supruzi Melindi stiglo prvo unuče, nisu krili svoje oduševljenje i sreću. 'Ne postoji ništa što se može usporediti s držanjem prvog unuka. Čini mi se kao da sam jučer tako držala Jenn, a sada ona ima svoje dijete i pucam od ponosa gledajući nju i Nayela kako ulaze u svoje nove uloge kao roditelji', izjavila je ranije Melinda.

Gatesovi još imaju kćer Phoebe i sina Roryja, a razveli su se prije tri godine nakon 27 godina braka. Javnost je špekulirala da je razlog razvoda Billova nevjera, ali o tome nikad nisu službeno govorili.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...