PALA S POZORNICE

[VIDEO] Publika u šoku: Lady Gaga zbog plesa sa obožavateljem umalo završila u bolnici

18.10.2019 u 18:13

Bionic
Reading

Malo je nedostajalo da na idući nastupi u Las Vegasu, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, umjesto u seksi kombinaciji na pozornicu stane u gipsu. Naime, tijekom izvedbe jedne pjesme, zaplesala je s obožavateljem iz publike, kojem je skočila u naručje, a on je, očito od šoka što je Lady Gaga odabrala upravo njega, izgubio ravnotežu i sa slavnom pjevačicom pao s pozornice

Twitter se danas užario nakon što je objavljen video s posljednjeg nastupa Lady Gage u Las Vegasu. Ovoga puta nije bilo riječ o njezinim vokalnim sposobnostima, kao ni o čudnovatim kreacijama, već o događaju koji ju je, doslovce, umalo koštao glave.

Naime, kako je vidljivo na snimci, Lady Gaga zaplesala je s jednim obožavateljem iz publike, kojeg je povukla na pozornicu i skočila mu u naručje, držeći se nogama oko njegovog struka. Dotičnog mladića cijela je situacija očito dobro iznenadila, budući da je u dijeliću sekunde izgubio ravnotežu i sa slavnom pjevačicom pao sa pozornice.

Nekoliko članova osiguranja, ali i obožavatelji, odmah su dotrčali do Lady Gage i pomogli joj ustati, nakon čega se 33-godišnja pjevačica, baš kao da se ništa nije dogodilo, popela na pozornicu, sjela za klavir i otpjevala svoj hit 'Million Reasons'.

Lady Gaga Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

'Ako će te itko zbog ovoga napasti na internetu, jako ću se uzrujati i naljutiti na svakog od njih', rekla je obožavatelju s kojim je pala s pozornice.