PRVI PUT NA MATURALNOJ VEČERI

Višestruki razlozi za slavlje naše operne pjevačice Sandre Bagarić

30.06.2019 u 19:02

Bionic
Reading

Nakon norijada i polaganja državnih matura, maturanti su konačno ovih dana uživali i u najsvečanijem dijelu svoga oproštaja sa srednjoškolskim danima

Jedan od njih je i Marko Domitrović, sin operne pjevačice i glumice Sandre Bagarić.

Običaj zagrebačkih maturalnih večeri je da maturanti prvi ples otplešu s roditeljima, a potom veselje nastave u društvu školskih prijatelja i pratnje.

Operna pjevačica i glumica zagrebačkog kazališta Komedija Sandra Bagarić pohvalila se na Facebooku svojim maturantom Markom, a osim što je ovo bila prilika da upozna i sinovu djevojku, Sandra je otkrila kako joj je ovo bila prva maturalna večer u životu.

'Moja prva maturalna. Ja nisam imala svoju '92., rat u Sarajevu. Srce mi je tako puno, ponosna sam, a i Saru sam upoznala... Marko hvala ti što si najbolji', objavila je emotivnu poruku Sandra uz fotografije s maturalne zabave.

Osim maturanta Marka, Sandra i njezin suprug Darko Domitrović, pijanist i profesor na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, imaju i 14-godišnjeg Lovru.

Prvi put su se susreli na Muzičkoj akademiji kada je ona bila brucošica, a on profesor, a još jedna zanimljivost iz života naše uvijek dobro raspoložene operne pjevačice vezana je uz njihove zaruke.

Naime, upravo je Sandra zaprosila svog Darka nakon godine dana veze na terasi hotela tijekom romantičnog ljetovanja na Pagu.

  • +14
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL