nepoznati detalji

Vladimir Putin ima dva tajna sina: Žive luksuznim životom izolirani od svijeta

05.09.2024 u 14:36

Bionic
Reading

Istraživačka agencija 'The Dossier centre' objavila je istragu koja baca novo svjetlo na život dvojice navodnih sinova predsjednika Rusije, Vladimira Putina i Aline Kabajeve

Dossier Center je izvijestio da devetogodišnji Ivan i petogodišnji Vladimir većinu godine su u skoto potpunoj izolaciji u očevoj ogromnoj vili u blizini jezera Valdaj, sjeverozapadno od Moskve. Njihova majka je Alina Kabaeva, bivša olimpijska ritmička gimnastičarka čija je veza s Putinom javna tajna u Rusiji više od desetljeća, tvrdi Dossier Center.

Putinovi sinovi okruženi su dadiljama, guvernantama i sportskim trenerima koji žive u vili i gotovo da nemaju interakciju s drugom djecom njihovog uzrasta, navodi se u istrazi. Moraju se igrati uglavnom sami s lego kockama i iPadom ili s odraslima. Roditelje viđaju samo kasno uvečer, piše Dossier.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nikad ne priča o njima

Svake godine, obitelj boravi u Putinovoj rezidenciji u blizini crnomorskog odmarališta Soči, gdje većinu vremena provode na skijanju. U ljetnjim pak mjesecima, dječaci i njihova majka idu na duga putovanja jahtom i provode vrijeme u Putinovim rezidencijama na Krimu i u Sočiju. Na raspolaganju im je oklopni vlak, nekoliko aviona, helikoptera i jahti.

Imaju dva ponija, zečeve i psa bernardinca o kojem se brinu čuvari Kremlja. Vjeruje se da će dvoje djece živcirati Putina dojmovima Disneyjevih crtića. Putin nikada nije izravno spomenuo dječake. Međutim, ovaj je tjedan rekao školarcima u Sibiru da 'Članovi njegove obitelji, mališani, govore kineski.'Vjeruje se da uče engleski i njemački. Posljednje popunjeno radno mjesto povezano sa Putinovom obitelji bilo je mjesto nastavnice engleskog za dva dječaka. Osoblju je zabranjeno napuštanje terena, ali mogu koristiti teretanu i teniski teren.

Učiteljici je obećan plaćen smještaj, petodnevna radna nedjelja i plata od 7.700 evra mesečno, iako je u oglasu pisalo i da je napuštanje porodičnog prebivališta zabranjeno i da će potencijalni kandidat morati da prođe niz lekarskih pregleda, da se pokaže sposobnim za posao.

Istraga Doissieta je otkrila da je veza između Putina i Kabajeve možda počela još 2008. godine. U proljeće 2015. par je dočekao svog prvog sina Ivana u rodilištu 'Saint Anna' u Luganu, navodi agencija. Drugi sin - Vladimir Putin Mlađi rođen je u proljeće 2019. godine u Moskvi. Inače, Alina je bivša ritmička gimnastičarka i olimpijska šampionka, koja je postala političarka i medijski mogul, a sve zahvaljujući Putinu. Inače, Putin iz prvog braka ima dvije kćeri, tridesetogodišnju Mariju i godinu mlađu Katerinu.