28. svibnja

Vodimo vas na deseti rođendan pozornice na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila uz BADBADNOTGOOD

16.05.2024 u 15:49

  • +6

Tvrđava sv. Mihovila

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Tvrđava sv. Mihovila: BADBADNOTGOOD za deseti rođendan pozornice zbog koje je Šibenik nezaobilazna destinacija svakog ljubitelja dobrog ritma!

Desetljeće glazbe, cijeli život uspomena

Manje od dva tjedna ostala su do velikog rođendanskog slavlja pozornice na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, jedne od najljepših open air pozornica u Hrvatskoj, koja će 28. svibnja proslaviti okrugli 10. rođendan!

Za tu specijalnu prigodu na sv. Mihovilu svira bend BADBADNOTGOOD, a tportal čitateljima poklanja 2x2 ulaznice za taj fantastičan koncert!

Tvrđava sv. Mihovila

Tvrđava sv. Mihovila mjesto je na kojem su od 2014. godine nastupale stotine vrhunskih hrvatskih, europskih i svjetskih glazbenika. Prostor je to koji jamči puno više od samog koncertnog iskustva i ima li uopće ljubitelja dobre glazbe koji u posljednjih deset godina nije našao svoj put do sv. Mihovila? Žanrovski neopterećena pozornica ugostila je najveća domaća i strana glazbena imena, a koncerti bi se nerijetko rasprodali u rekordnom roku, poput onog dvostrukog novozelandske pjevačice Lorde koji je planuo u doslovno sekundama.

Gregory Porter, Mario Biondi, Skye & Ross, Sigur Ros, Emeli Sande, Jose James, Anna Oxa, Benjamin Clementine, Roisin Murphy, The National, Michael Kiwanuka, Laibach, ali i Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, Ansambl LADO, Božo Vrećo, Urban i 4, Pipsi, Gibonni, Jasna Zlokić, Toni Cetinski, Arsen, Gabi i Matija Dedić – samo su neka od sjajnih imena koja su svojim ritmom obilježila šibensku Tvrđavu sv. Mihovila.

BADBADNOTGOOD za 10. rođendan

Deseti rođendan slavi se 28. svibnja uz BADBADNOTGOOD, kanadski instrumentalni bend iz Toronta. Glazbenici su se proslavili jedinstvenim spojem jazza, hip-hopa i elektroničke glazbe, a vrlo brzo nakon osnivanja stekli su zavidnu reputaciju zbog inovativnosti i nevjerojatnih live nastupa. Zvuk im ima nostalgični, a istovremeno i suvremen ton. Surađivali su s nekima od najvećih imena hip hop scene kao što su Wu-Tang Clan, Kendrick Lamar, Mick Jenkins, Earl Sweatshirt i mnogi drugi. Osim po odličnim albumima, bend je nadaleko prepoznatljiv po svojim naelektriziranim nastupima uživo. Impresivna je njihova sposobnost privlačenja i zadržavanja pozornosti publike improvizacijom i zaraznom energijom.

Ulaznice za koncert BADBADNOTGOOD na Tvrđavi sv. Mihovila mogu se kupiti u sustavu Eventim, kao i za sve ostale koncerte na toj šibenskoj pozornici.

Vrhunski koncerti na ljeto 2024.!

Nakon BADBADNOTGOOD 28. svibnja, na Mihovilu su najavljeni još koncerti neponovljivog Gregoryja Portera za koji su ulaznice odavno rasprodane, zatim nastupaju Devendra Banhart, Kruder & Dorfmeister, Trentemoller i još mnoga sjajna strana i domaća imena! Sve novosti o 11. koncertnoj sezoni možete pratiti na službenoj web stranici Tvrđave kulture, kao i na Facebooku i Instagramu Tvrđave sv. Mihovila.

Dobitnici su Veronika Kević i Ana Livun.