njihov odnos frca strašću

Vrući prizori s 30 godina mlađom djevojkom: Vincent Cassel i Narah Baptista proslavili godišnjicu veze

28.08.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Francuski glumac i veliki šarmer s brazilskom manekenkom Narah Baptistom u vezi je od 2023., a iste godine Vincent Cassel ekspresno se razveo od druge supruge Tine Kunakey, vršnjakinje njegove nove djevojke

Vincent Cassel i Narah Baptista obilježili su prvu godišnjicu ljubavi, a 27-godišnja manekenka se tim povodom pohvalila i nekim njihovim trenutcima na kojima se mogu vidjeti polugoli.

Izlijevi ljubavi

'Poslije kiše dolazi sunce. Ti si moje sunce', poručio je slavni glumac svojoj partnerici u komentarima pored objave na Instagramu. Narah je rođena u Brazilu, a s 18 godina preselila se u australski Queensland. Godine 2020. je bila finalistica na australskom izboru za Miss Universe. Kad je potpisala ugovor s modnom agencijom iz Brisbanea se preselila u Brazil.

Za njihovu vezu se doznalo krajem prošle godine na jednoj plaži u Rio de Janeiru, no nagađa se da je su vezu počeli ranije.

NAJDRAŽI TRENUCI

Umjesto atraktivne Narah, Vincent Cassel na plažu poveo najmlađu kćer

Pogledaj galeriju

57-godišnja zvijezda filmova 'Crni labud', 'Državni neprijatelj' i 'Oceanovih dvanaest' iste se godine razveo od 30 godina mlađe francuske glumice Tine Kunakey. Par je 2019. dobio kćer Amazonie, a vjenčali su se godinu ranije.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prije nje Cassel je bio u četrnaestogodišnjem braku s glumačkom divom Monicom Bellucci. Bili su jedan od najseksepilnijih poznatih parova na svijetu. Glumica je obznanila da se razvodi od Cassela 2013. godine, dok je snimala u Srbiji film u režiji Emira Kusturice. U braku su dobili dvije kćeri, Devu rođenu 2004. i Leonie rođenu 2010. godine.