romantika u veneciji

Zaljubljeni i nerazdvojni: Amal u predivnom kombinezonu blistala kraj Georgea Clooneya

03.09.2024 u 19:27

Bionic
Reading

Amal Clooney bila je najveća podršku svom slavnom suprugu koji je u Veneciji predstavio film 'Wolfs' u kojem glumi s Bradom Pittom

Dan za danom, Amal Clooney nizala je fantastične stajlinge na Filmskom festivalu u Veneciji, a jedan od najljepših servirala je prilikom odlaska iz grada, koji je napustila ruku pod ruku sa suprugom Georgeom.

Uspješna odvjetnica za ljudska prava i slavni glumac na vožnji gondolom djelovali su beskrajno zaljubljeno, držeći se za ruke i razmjenjujući nježne poglede.

Amal i George Clooney napustili Veneciju držeći se za ruke

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Romantičan dojam dodatno je pojačalo blistavo izdanje prelijepe Amal, koja je za konačni odlazak iz Venecije birala efektan narančasti kombinezon, naglašavajući visoke noge i vitku liniju.

Kombinezon visokog ovratnika nalik dolčevite i suženja oko struka dodatno su uljepšale široke nogavice, a upotpunila ga je zlatnim sandalama s plutenom platformom, sunčanim naočalama i bijelom torbicom.

  • +3
Amal Clooney i George Clooney Izvor: Ostale fotografije / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, canva

Amal je proteklih dana plijenila pozornost u ženstvenim haljinama pastelnih boja, dok je jučer malo promijenila stil i zablistala u maloj crnoj haljini asimetričnog kroja.

SVI SU JE GLEDALI

Istaknula vitke noge: Amal Clooney dala je posve novo značenje maloj crnoj haljini

Pogledaj galeriju

George Clooney oduševio ponašanjem na crvenom tepihu

A u Veneciji je proteklih dana oduševljavao i njen George, koji je prvo ukrao svu pozornost dolazeći gondolom na premijeru filma 'Wolfs' s Bradom Pittom, a potom se s njime i njihovim boljim polovicama zabavljajući na crvenom tepihu. Uz to, pravi hit postao je trenutak u kojem fotoreporterima pokazuje 'kako se to radi', uzevši njihove kamere u svoje ruke i ozbiljno se prihvaćajući posla fotografa...

  • +6
George Clooney u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Raffin / INSTAR Images / Profimedia; montaža tportal