ljubimac slavnog glumca

Zasjenio je sve zvijezde: Ovaj pas pravi je miljenik Hollywooda

23.07.2024 u 23:28

Bionic
Reading

Psić Brisket i glumac Glen Powell bili su nerazdvojni tijekom čitavog snimanja filma 'Twisters' te kasnijih intervjua i premijera

Film 'Twisters' najveći je kino hit ovog ljeta, a njegove glavne zvijezde Glen Powell i Daisy Edgar-Jones tjednima su punili medijske stupce impresivnim izdanjima na crvenom tepihu. Ipak, u popularnosti ih je netko prestigao.

Naime, čak i više popularnosti u ovom periodu stekao je - pas glavnog glumca! Glen Powell nije se odvajao od svog ljubimca čak niti na premijerama, a na njega je pozornost skrenuta i u jednoj sceni filma.

'Jesi li spasio psa?', pita glavna junakinja lovca na tornada, koji joj bez zadrške odgovara:

'Naravno da sam spasio psa.'

Glen Powell s psom Brisketom Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Glen Powell spasio je psa iz azila

Iako psa na filmu nismo vidjeli, Powell je upravo njega odlučio gurnuti u prvi plan i od njega učiniti zvijezdu. Pa, tko je proslavljeni psić?

Njegovo ime je Brisket, a nekoć je bio spasioc kojeg je glumac udomio. Koliko je umiljat pokazuje i nekolicina intervjua u kojima je mirno sjedio u krilu Daisy Edgar-Jones dok je njegov vlasnik odgovarao na pitanja.

Brisket smo vidjeli i u nekolicini viralnih videa, na crvenim tepisima, gostovanjima u emisijama i fotografiranjima za magazine poput britanskog GQ i Entertainment Weekly, a ovim prigodama proslavio je i majicu 'Hot Brisket Summer'.

Brisket ima svoj Instagram profil

Powell je ranije rekao kako je psa spasio iz azila u Los Angelesu prije godinu dana te od njega odmah krenuo raditi zvijezdu otvaranjem zasebnog Instagram profila na kojem fanovi svakodnevno prate njegove pseće pustolovine u Hollywoodu.