znakoviti praznici

Zašto je ovaj Božić tako poseban za Taylor Swift?

29.12.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Koliko su naglo krenuli u ljubavni odnos, toliko se rapidno njihova veza i razvija. Počeli su se nalaziti u srpnju, a u ovih šest mjeseci pokazali su da su jedno drugome velika podrška, a već i dio obitelji

Kad se u srpnju počelo šuškati o novoj vezi popularne pjevačice Taylor Swift, rijetko tko je mogao naslutiti da će odnos ubrzo postati jedan od najbolje praćenih veza popularne pjevačice. Travis Kelce postao je baš sve ono što je Taylor Swift priželjkivala, ali i ono što su njezini obožavatelji za nju zamislili. Veza para brzo napreduje pa ni ne čudi da su odlučili zajedno provesti blagdane.

Kako prenosi PageSix, obitelj Kelce i obitelj Swift Božić je provela zajedno. U domu Travisa Kelcea u Kansas Cityju Božić su slavili Travis Kelce i njegov otac, pjevačica sa svojim roditeljima te još neki članovi obitelji.

'Vidjeti njihove obitelji zajedno na tako posebnom odmoru bio je najbolji dar za Taylor', rekao je jedan izvor te komentirao kako je ovo prvi put da pjevačica slavi Božić na ovakav način.

Nije jasno je li Božić bio prvi put da su Taylorini roditelji upoznali neke članove Kelceove obitelji, ali pjevačica je već dobro upoznala roditelje svog partnera. Kako se zasad čini, ona je uspjela osvojiti simpatije njegovih roditelja. Travisov otac Ed opisao ju je kao vrlo, vrlo slatku, vrlo šarmantnu, prizemljenu mladu ženu čija inteligencija odmah dolazi do izražaja.

Osim obiteljskog druženja, na Božić je Travis Kelce odigrao utakmicu protiv Raidersa, no ovaj put pop diva nije mu donijela pobjedu. Kelce je navodno bio ljut zbog gubitka utakmice, no iskustvo ga je naučilo da uvijek gleda prema naprijed.

  • +3
Taylor Swift na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: Kansas City Star/TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia