ČEKA SE NOVI DATUM

Zbog nepredvidivih okolnosti odgađa se koncert Ala Bana u Zagrebu

11.09.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Donatorski koncert Al Bano i prijatelji, zakazan za 15. rujna 2024. godine, odgađa se, kako stoji u priopćenju organizatora, zbog nepredvidivih okolnosti

Koncert se trebao održati u zagrebačkoj Laubi ove nedjelje, 15. rujna, a prikupljenim sredstvima bi se nabavio uređaj za male onkološke pacijente u Klaićevoj bolnici.

'Sve vjerne fanove karizmatičnog Ala Bana, Ane Rucner, Gudačkog kvarteta Rucner i Marka Duvnjaka molimo za razumijevanje i strpljenje. Za sve prodane karte novac će biti vraćen. Upute za povrat novca mogu se pronaći na službenim stranicama Eventima i Entrija. Trenutno radimo na organiziranju novog datuma i lokacije kako bismo nastavili pružati podršku malim borcima na dječjoj onkologiji u Klaićevoj', poručila je Iva Šalamon Reškovac, direktorica tvrtke Art Hill, organizatora koncerta.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Al Bano, legendarni talijanski glazbenik i veliki prijatelj Hrvatske, izrazio je duboko žaljenje zbog ove situacije i obećava da će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom.

Zahvaljujemo svim našim fanovima na razumijevanju i podršci te vas molimo da pratite naše službene kanale za daljnje informacije o novom datumu koncerta, poručuju organizatori.