SVE ZBOG ANDYJA

Zbog njega je Kate Middleton još jednom prekinula svoju šutnju

07.07.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Otkako se udala za princa Williama, Kate Middleton svake je godine bila redovita posjetiteljica Wimbledona. Jedini put kada je izostala bilo je 2013. kada je bila trudna s princom Georgeom, a hoće li je bolest spriječiti od dolaska ove godine tek ćemo vidjeti

Iako, barem za sada, nije prisutna na tribinama Wimbledona, to ne znači da Kate Middleton ne prati apsolutno sve što se događa na teniskim terenima. A njezin posljednji potez iznenadio je apsolutno sve, jer je zbog osobne poruke upućene Andyju Murrayju odlučila još jednom prekinuti svoju šutnju, koja s povremenim prekidima traje otkako joj je dijagnosticiran karcinom.

Na službenom Instagram profilu Prince and Princess of Wales, Kate Middleton je objavila osobnu poruku koju je uputila legendarnom tenisaču povodom kraja njegove i više nego uspješne karijere.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Nevjerojatna wimbledonska karijera bliži se kraju. Trebao bi biti jako ponosan @andymurray. U ime svih nas, hvala!', napisala je Kate i potpisala se samo početnim slovom svog punog imena Catherine - C.

Inače, Kate Middleton je pokroviteljica All England Lawn Tennis i Croquet kluba, zbog čega je svake godine i bila na Wimbledonu gdje je sudjelovala i u dodjeli pobjedničkih pehara. Hoće li ove godine izostati, za sada se još uvijek može samo nagađati.

37-godišnji Andy Murray odigrao je u petak 5. srpnja jedan od svojih posljednjih mečeva na Wimbledonu, a nakon odavanja počasti njegovoj karijeri, postao je emotivan progovorivši i o svom povlačenju.

UŽIVIO SE U UTAKMICU

Princa Williama ponijele emocije pa radio grimase, sad znamo na koga je nestašni princ Louis

Pogledaj galeriju

'Teško je jer bih volio nastaviti igrati, ali ne mogu. Fizički je sada jednostavno preteško. Sve su se ozljede zbrojile i, kao što sam rekao, nisu beznačajne', poručio je Andy Murray.

Nije nepoznanica da su Kate i Murray i prijatelji, te su zajedno često sudjelovali u nekim projektima vezanim uz djecu i sport.