LJETNA ROMANTIKA

Zlatko i Blanka Mateša uživaju u odmoru; otkrili su i gdje

28.08.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Čim su završile Olimpijske igre u Parizu, bračni par Mateša iz Pariza se uputio na Jadran. Sveučilišna profesorica Blanka Mateša pokazala je djelić njihove ovoljetne idile

Blanka Mateša je na Facebooku s javnosti podijelila fotografije i snimke na kojima se vidi da su ona i njezin suprug Zlatko Mateša presretni, jer nisu skidali osmijehe s lica.

Vesele se budućim putovanjima

'Sv. Roko u našem Sutivanu', napisala je Blanka u opisu albuma. Supružnici su često na putu, a kako je lijepa Splićanka ranije otkrila, posebno im je draga Azija. Proveli su dosta vremena u Mongoliji, Singapuru, skupa su boravili u Kini i mnogim zemljama u Europi, a nakon ljeta čekaju ih mnoga putovanja. Među ostalim i ono u New York budući da idu na koncert Willieja Nelsona i Boba Dylana.

Zaljubili su se prilikom slučajnog susreta u Splitu. Blanka je priznala da joj je trebalo vremena da si dopusti osjetiti radost i bila sam iznenađena osjećajima, kojima se opirala te je mislila da je nemoguće opet zavoljeti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Vjenčali se se u studenom prošle godine, a Mateši je to četvrti brak, no prvi koji je sklopio pred oltarom. Podsjetimo, za njihovu vezu saznalo se u rujnu prošle godine, a od onda su nerazdvojni te ih se nerijetko može vidjeti na raznim javnim događanjima.

uvijek zajedno

I oni su u Parizu: Zlatko i Blanka Mateša nisu mogli proći nezamijećeno na teniskim tribinama

Pogledaj galeriju